Nejste přihlášen/a.
Nějaké tipy na proteiny, za které nezaplatím víc jak 550 a jsou kvalitnější? Vím, že za nižší cenu nemohu čekat nějakou prvotřídní kvalitu, ale jsem chudý student a protein, který jsem užívala doteď se zdražil o 150 Kč...nechce se mi za protein dávat 700 za 1kg...to fakt ne.
Nechápu, proč proteiny? Ty jsi reprezentantka v kulturistice? Vždyť tyhle proteiny jsou v podstatě bílkoviny extrahované nejčastěji z mléka, vajec a soji... V mase, rybách, vejcích, tvarohu, luštěninách a ořechách a různých semínkách a cereáliích máš proteiny v přirozenější formě a i s minerálama a vitamínama! Příliš proteinů znamená zatěž pro ledviny.
Fitness007 apod. A máš dost bílkovin ve stravě a vážně cvičíš natolik, abys ho musela brát? Nebo jsi takový ten typ, co jde 2x týdně na půl hodiny běhat, ale cpe se proteinem horem dolem, přitom nejí maso, ani vajíčka a z luštěnin jí třikrát do roka čočku? Pokud necvičíš denně hodinu a půl a víš, jak má vypadat jídelníček, tak vážně nemusíš napodobovat holky z Instagramu. Tyhle typy holek, co všechno sladí proteinem a nahrazují proteinem mouku(..), ale válí se jak bečky a maximálně popoběhnou na autobus (+ naprosto kálí na správný stravování), jsem nikdy nechápala...
Zena protejnovy suplement podle me nepotrebuje. Tech 120 gramu bilkovin co tvoje telo potrebuje snad ujis v jidle.
Tvaroh
olomoucke tvaruzky
maso
lusteniny
oriskova masla
vejce
To jo to do ceho mas investovat. Btw jsem muz mam 115 kg. V posilovne jsem obden a jedinej suplement kterej u me najdes je nyni Alavis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.