Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chceme jít s dětma na zapas SK Slavia a nevíme jak objednat vstupenku. Májí tam i zvýhodněné rodinné vstupné? Poradí mi někdo? Děkuji moc. T
No to vím,ale nějak postrádám odpověď na mou otázku. Nenašel jsem rodinné vstupné,jen rodinný sektor.
Pokud máte dotaz v souvislosti s prodejem vstupenek, obraťte se prosím na náš email vstupenky@slavia.cz. V závislosti na množství dotazů vám odpovíme co nejdříve.
Možná tam někdo z rádců napíše a podělí se o odpověď.
Pořád nerozumím, na co se ptáte. Potřebujete poradit, jak objednat vstupenky přes internet, nebo neumíte spočítat kolik to bude stát, když si koupíte vstupenky pro každou osobu zvlášť, nebo jedu rodinnou?
Jé mi divné,že v sektoru pro rodiny s dětmi je to dražší než v sektoru za bránou. Proto tomu nerozumím. Nechci z Vás dělat troubu. Prostě mne to mate,jinde to mají jinak. Tak se nezlobte,T.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.