Dobry den, je mi 13 a chci zacit chodit behat. Uz jsem byla nekolikrat, ale vzdy jen kdyz doma neni mamka. Nevim proc, ale tak trosku se ji to stydim rikat nebo proste takovy divny pocit mam, ze jsem jeste dost mala na to, abych chodila behat. Navic mamka me samotnou nikam nepusti, maximalne po vesnici, ale jit si zabehat 3km to podle me ani nema smysl. Nevite, co ji mam rict, jak ji premluvit?
Dcera začala běhat zhruba ve tvém věku, zpočátku jsem ji jen žádala aby neběhala po tmě a v místech kde to nezná. Normálně si o tom s maminkou promluv, nevidím důvod proč by byla proti, možná tě překvapí a bude běhat s tebou
Chceš začít běhat a 3km nemá cenu? Asi nevíš o čem píšeš. Teď hned uběhni 3 km a napiš jak se cítíš. Já ti garantuji, že 3 km na poprvé neuběhneš.Tak nevymýšlej a začni se obouvat.
hugg*
Já ti garantuji, že 3 km na poprvé neuběhneš
Byl bych opatrný, přeci jenom 13 let je ideální věk na sport.
Já bych chodila běhat s kamarádkou. Se sportem se začíná mnohem dřív, než ve třinácti. A co taťka, podporuje tě ve sportu, nebo je to pecivál. Řekni mamce, at běhá s tebou, přece si nebudete celé prázdniny doma válet šunky.
anetti
Mamka na sport neni, tatu vidam jen obcas, ten je spis na kolo,volejbal,ryby. Zadnou kamaradku, co by se mnou chodila behat bohuzel nemam
Máš teda divný pocit a nevíš proč se jí to stydíš říkat (mám to stejně) nebo se bojíš zeptat, že Ti řekne, že jsi malá a nepustí Tě? Ptala ses jí vůbec? Nemusíš běhat různorodou trasu - třeba 4 x 3 km jde taky.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá výmluvy. Když si dáš pro začátek denně 3 km, tak si můžeš měřit čas a poznáš, jak se lepšíš. Později, třeba za měsíc dáš už dva okruhy po 3 km a zase budeš zlepšovat časy. Když to budeš mít rychle za sebou, tak můžeš trénovat hod něčím třeba na cíl, ať zaměstnáš i ruce a jsi všestrannější.
My jsme hráli každý den vybíjenou, fotbálek na dvorku, skákali školku na švihadle a házeli a plno dalších her zeď. To se vlastně celé hodiny běhalo, lezlo po stromech, válčilo šiškama. Vy nemáte v okolí žádné děti na hry?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.