Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci hrát fotbal - ale už 7 let hraju házenou (12 let)

Od: kluk odpovědí: 2 změna:
Mám ještě vůbec skoušet začínat s fotbalem sice mě baví ale přecejen zahodit takovou dřinu v házené 7 let je dost ale stejně nevím jak se rozhodnout. Dokázal bych se ještě vůbec prosadit, jsem kluk a je mi 12 a ani nevím jesli je to moc velký věk na začátek s fotbalem? Prosím někdo kdo se v tom orientuje pomoct děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Takže fyzičku máš a smysl pro hru taky. Nikdo tady neví, jak jsi na tom fotbalově. Zajdi někam na trénink stejně starých fotbalistů a popros trenéra, jestli bys s nimi mohl trénovat, abys zjistil, jak na tom jsi technicky a zda má smysl měnit sport. Mám pocit, že se zase jednou k házené vrátíš. Fotbalistů je moc, házenkáři jsou vzácnější. Bude hodně rozhodovat i ta atmosféra v týmu. U těch fotbalistů je častěji problematický kolektiv.

hodnocení

0x

Samozřejmě že s fotbalem začít můžeš. Já jsem od 3. třídy taky hrál házenou, po přestěhování ve 14 už ale jsem neměl kde. V 17 jsem se zcela náhodně dostal k fotbalu, ale rekreační fotbal jsem před tím hrál, jako kluci jsme po příchodu ze školy kopali na nedaleké louce celá odpoledne až do tmy. Hrál jsem za dorost krajskou soutěž, za půl roku mě vytáhli do dorostenecké ligy, hrál jsem na Spartě, na Bohemce, v Pardubicích, v Liberci, i proti některým pozdějším reprezentantům, a do dnes běhám závody. Fyzické předpoklady zjevně máš, soutěživého ducha také a pokud máš chuť, určitě to zkus. Vždycky se k házené můžeš vrátit. Liska5 ti to napsala pěkně. A zkus při tom i běhat, myslím závody, to se ti v životě neztratí!. Určitě jich je v okolí hodně a všechny jsou přístupné celé veřejnosti, většina běhů pro dospělé má i kategorie pro tvůj věk. Pokud bys nevěděl, ozvi se, dám ti tipy. Jsi správný kluk, hlavně vydrž, moc ti držím palce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]