Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Efektivita cvičení - skákani přes švihadlo

Od: tereza* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jak moc efektní je na hubnutí skákani přes švihadlo ráno chvíli po probuzení, kolem 7 hod. (a jestli před nebo po snídani) děkuji pěkně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gregor*
hodnocení

2x

Terezo, skákání přes švihadlo je vysoce energeticky namáhavá činnost, já sám naplno vydržím skákat tak 5 minut a jsem hotovej.

Skákat přes švihadlo přes snídaní může být dobré, protože tělo nemá novou energii z jídla a šáhne po energii z tuku,ale je to individuální a plná fyzická zátěž pár minut po probuzení nemusí být to pravé ořechové. Vyzkoušejte to jednou a dobře si všímejte jak na to vaše tělo reaguje a podle toho se zařiďte.

Spíše bych ale doporučil ráno nějaký strečink nebo trochu jógových cviků. Z rána to jde celkem ztuha protože páteř je povolená tudíž si budete pripadat neohebná. A skákání se venujte večer . Nezapomente ale na malé krůčky, začněte skákat trochu a pomalu a postupně se můžete zlepšovat.

přeji skvělou zábavu u skákání.

Michal

hodnocení

0x

Určitě se jedná o velmi dobrou záležitost. Výdej energie a zpevňování svalstva celého těla. Nesmí to však být jediný způsob zpevňování svalů. Vím, že se zmiňujete o hubnutí, ale jedno bez druhého nejde. Nelze hubnout a nehýbat se. Dopadlo by to velmi nehezky. *placni* A pro odlehčení- než začnete skákat, pootevřete domovní dveře, protože, když na vás vlítne soused, oběhnete celou čtvrť.*smich* Úspěch zaručen.

karina*
hodnocení

0x

tereza, tak na to, zda cvičit ihned poránu se názory různí, já se přikláním k tomu, je to nesmysl. Tělo ještě není nastartované na normální fungování, natož na zvýšenou fyzickou zátěž. Takže bych s tím počkala. A protože snídaně má správně obsahovat 2/3 celodenního jídla, tak si neumím představit, že s plným žaludkem bych začala hopsat. Takže lehounce pojíst, probrat se , což by mohlo trvat tak hodinkua pak skákat. A potom sprchu , pěkně se napapat a začít něco dělat *smich*. Karina

buss
hodnocení

0x

Na vojně se nás nikdo neptal, jestli chceme či nechceme cvičit po ránu, prostě ven a jede se, žabáky, kačáky ... a do schodů pak skoro po čtyřech... Hanácká kasárna.
Ale s plným žaludkem by mě to nikdy nenapadlo. jedině když tam chceš narvat ještě víc..

pt®

buss, co vydrží kluk na vojně, nemusí vydržet křehká dívka. Myslím, že po ráno stačí malá rozcvička, a skákání přes švihadlo nechte na později. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]