Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rotoped kalorie

Od: kuba89 odpovědí: 8 změna:

zdarec ve spolek mněl bych takový dotaz dělám kardio na rotopedu a chtěl jsem se poptat ma smysl se orientovat podle spalených kalorrii na disleji nebo radši sledovat tepovku a dobu cvičení

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Určitě tepovku a dobu cvičení,kcal jsou orientační.

kuba89
hodnocení

pravě cvicim vetšinou 65 minut tepovku mivam tak 140-150 a najel jsem tak 1600 kalorii sem to pak psal do tabulek a pak se dojist bylo pro mne tristni xD

hodnocení

0x
Neznám vaše prahy, ale myslím, že 140 až 150tepu je na kardio příliš.

liska5
hodnocení

0x

Já bych se řídila tepem.. V atletice jsme si po doběhu jednoho úseku měřili tep a vybíhali do dalšího, když jsme měli 120 tepů za min. Někdo tím pádem vybíhal dřív, jinému se srdce dostávalo k normálu pomaleji, tak měl tudíž delší pauzu. Respektuje to aktuální kondici.

kuba89
hodnocení

pravě že takto jsem doted zhubl 20 kilo a ted mne zarazilo že na nohach mám svaly a kondici jak drak ale chtel jsem drobet jeste zhubnout ale nejak se tomu uz nechce

liska5

To pak chce dlouhodobý výkon nízké intenzity. Tuk odbouráváme asi po 45 minutách pohybu. Takže dlouhé výklusy, vytrvalostní běhy, několik desítek km na kole, plavat taky dlouho, horské túry se zeleninovými svačinkami v kapse. Těžko se shazuje, když je tělo zakyselené, takže zdravá strava: zelenina, ryby, cereálie, mandle, luštěniny...

Žádné sladké nápoje, laciné uzeniny a paštiky, tučné sýry a jogurty, ani všelijaké sladké tyčinky, chipsy a bílé pečivo.

kuba89
hodnocení

pravě jidelniček mám udělaný tak abych mněl dostatek všech makroživin :) cukry a soli jsem srazilna minimum tědka jsem srazil tepovku u cardia na 125-135 a natahnul to tak na 80 minut tak uvidime plus to stžidam s posilkou

Liška 5 pokud klesá tepovka z intervalu pomaleji, jednak je to tou aktuální kondicí, ale taky to značí že běžel interval nad anaerobnim prahem a zadlužil se panu kyslíku. Takový trénink pak postrádá smysl, člověk učí své tělo neustále zpomalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]