Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpisy fotbalistů ČSSR - jména, rok?

Od: caydernn odpovědí: 2 změna:
Zdravím ve spolek.
Ostřílení fotbalový pardálové budou určitě vědět jestli jména na této vlaječce jsou fotbalistů a nebo nějaké party nadšenců co spolu třeba zašli na zápas Né, to bylo dědy, to byl velký fanda fotbalu takže to asi nebudou jeho kolegové z práce
Znáte tedy ty jména? A pokud ano, tak ze kterých let to je?

Podpisy fotbalistů ČSSR - jména, rok?
Podpisy fotbalistů ČSSR - jména, rok? #2
Podpisy fotbalistů ČSSR - jména, rok? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Mně se zdá, že tam vidím hráče Kvašňák?, Jurkanin? , Luhový?...Ti hráli od 60. let po začátek let 80. Ale to je jen můj odhad. Asi si to dal podepsat v jeden den.

Zkuste si najít na Sběratel.cz někoho, kdo sbírá autogramy sportovců - fotbalistů, takový se do luštění rád pustí a určitě hned polovinu trefí a ostatní podle sestavy odhadne..

liska5

Ještě se tam zdá být podpis: Pavel Kuka a Ondruš..

Sice jsme byli mystři Evropy v r. 1976 trenér Ježek, Panenka, Nehoda, Pivarník... Ale já si myslím, že tohle je pozdější, asi 1980, kdy jsme byli v Itálii 3. Pak by se tam Kvašňák nehodil, ten byl dříve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]