Zdravím ve spolek. Ostřílení fotbalový pardálové budou určitě vědět jestli jména na této vlaječce jsou fotbalistů a nebo nějaké party nadšenců co spolu třeba zašli na zápas Né, to bylo dědy, to byl velký fanda fotbalu takže to asi nebudou jeho kolegové z práce Znáte tedy ty jména? A pokud ano, tak ze kterých let to je?
Mně se zdá, že tam vidím hráče Kvašňák?, Jurkanin? , Luhový?...Ti hráli od 60. let po začátek let 80. Ale to je jen můj odhad. Asi si to dal podepsat v jeden den.
Zkuste si najít na Sběratel.cz někoho, kdo sbírá autogramy sportovců - fotbalistů, takový se do luštění rád pustí a určitě hned polovinu trefí a ostatní podle sestavy odhadne..
liska5
Ještě se tam zdá být podpis: Pavel Kuka a Ondruš..
Sice jsme byli mystři Evropy v r. 1976 trenér Ježek, Panenka, Nehoda, Pivarník... Ale já si myslím, že tohle je pozdější, asi 1980, kdy jsme byli v Itálii 3. Pak by se tam Kvašňák nehodil, ten byl dříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.