Dobrý den, chtěl bych si koupit nový představec na kolo a k němu širší řidítka. Nyní mám řidítka vel 25.4 mm v průměru na délku okolo 57cm Představec je na řidítka o průměru 31.8. Když bych zaměnil řiditka z 25.4 na 31.8 mm, budou mi pasovat jak rohy na kolo tak páčky přehazovačky? Děkuji za radu
Rohy páčky budou pasovat, nezapomeň na to, že když dáš delší řidítka tak budeš trochu víc předkloněny k přední nápravě než doposud. Bude třeba asi koupit trochu kratší představec, než stávající. Možná i s trochu jiným úhlem. Každopádně o tom popřemýšlej nez koupíš. Aby se ti pak na kole dobře jezdilo.
zaky*
To je dobrá připomínka, děkuji. Já chtěl koupit představec nastavitelný, tím bych si ten předklon k sobě nastěhoval.
Děkuji za odpověď. Mohu teoreticky koupit představec i na ty úzké řidítka 25.4 a k tomu úzké řidítka. Co by jste koupili, představec i řidítka 25.4 nebo 31.8? Může to mít nějakou budoucnost? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.