Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit nový představec na kolo a k němu širší řidítka.
Nyní mám řidítka vel 25.4 mm v průměru na délku okolo 57cm
Představec je na řidítka o průměru 31.8.
Když bych zaměnil řiditka z 25.4 na 31.8 mm, budou mi pasovat jak rohy na kolo tak páčky přehazovačky?
Děkuji za radu
chtěl bych si koupit nový představec na kolo a k němu širší řidítka.
Nyní mám řidítka vel 25.4 mm v průměru na délku okolo 57cm
Představec je na řidítka o průměru 31.8.
Když bych zaměnil řiditka z 25.4 na 31.8 mm, budou mi pasovat jak rohy na kolo tak páčky přehazovačky?
Děkuji za radu
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
el
2x
Rohy páčky budou pasovat, nezapomeň na to, že když dáš delší řidítka tak budeš trochu víc předkloněny k přední nápravě než doposud. Bude třeba asi koupit trochu kratší představec, než stávající. Možná i s trochu jiným úhlem.
Každopádně o tom popřemýšlej nez koupíš. Aby se ti pak na kole dobře jezdilo.
Každopádně o tom popřemýšlej nez koupíš. Aby se ti pak na kole dobře jezdilo.
zaky*
Děkuji za odpověď.
Mohu teoreticky koupit představec i na ty úzké řidítka 25.4 a k tomu úzké řidítka.
Co by jste koupili, představec i řidítka 25.4 nebo 31.8?
Může to mít nějakou budoucnost?
Děkuji
Mohu teoreticky koupit představec i na ty úzké řidítka 25.4 a k tomu úzké řidítka.
Co by jste koupili, představec i řidítka 25.4 nebo 31.8?
Může to mít nějakou budoucnost?
Děkuji
Pokud se nepletu, tak ta dlouhá řídítka, co se dnes osazují na kola, mají téměř vždy 31,8. I vypadají lépe, takže bych volil ta silnější.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]