Nejste přihlášen/a.
Jím dost? Nebo málo? Nebo akorát? Posílám průměrnej jídelníček za den, samozřejmě se to mění ale říkám, je to průměr. Muž, 25 let, zaměstnání manuální (fabrika), každý den jinak někdy makačka někdy klidná práce.
Snídaně - krajíc chleba s margarínem, 3x plátek šunka, 2x plátek eidam, k tomu mísa zelného salátu s nálevem a velké kafe s lžičkou cukru
Oběd - Květáková polévka se smetanou, jíškovaná, k tomu dva plněné knedlíky s uzeným, 2x kyselá okurka, kafe s lžičkou cukru
Po obědě - nesladký bílý jogurt a dva kousky borůvkového koláče, malé kafe s lžičkou cukru
Večeře - 80g cornflakes s bílým jogurtem a sklenicí mléka a do toho nastrouhané jablko a mletá skořice
Nepises ani vahu ani vysku. U jidel nepises gramaz... TO TI TO TADY MA NEKDO VYVESTIT?
Jidlo si zvaz a zadej do kaloricketabulky.cz
Zjisti si hodnotu TDEE pro sebe. Hledej na netu nebud lenoch.
Pote si to muzes spocitat sam a nemusis se spolehat na rady od vestcu z poradny.
Omlouvám se, aby nebylo potřeba věštění, doplňuji tedy že měřím 166cm a váha je 53kg.
Po zapsání všeho do kalorických tabulek tyto říkají, že mám za den příjem cca 1800 - 2300 kcal.
Dále děkuji za ten tip s TDEE, jen jsem chtěl slyšet i názor lidí a ne jen internetové kalkulačky.
Omlouvat se nemusis.
Muj nazor: na chlapa ses malej => jis malo. Zaradit do stravy orechy a hodne ovoce. Treba boruvky do jogurtu... A hlavne maso... K tomu cvicit. Ale hlavne nepribirat za kazdou cenu. Nosit na sobe sadlo je narocny a hlavne zbytecny. U tebe predpokladam budou chybet hlavne svaly.
Přijde mi, že jíte málo a pijete hodně kafe. A jen taková otázka, jak často chodíte na velkou? Já si dát na snídanii zelný salát a zalít to kafem, tak se celý dopoledne neodlepím od wc.To samý večeře. Pro mne by byl váš jídelníček hubnoucí.
Na druhou stranu, když jsem teď četla vaši výšku a váhu, tak jste celkem střízlík, tak vám ty porce snad stačí. Nicméně, kdybyste přibral aspoň 10 kg, tak by se nic nestalo, nervy by se vám obalili trochu tukem a možná byste byl i víc v pohodě.
A proč se na to vlastně ptáte, cítíte se hladový, nebo přejedený? Jako fyzicky pracující mladý muž byste měl pořádně najíst.Na svoji výšku nejste ani obézní, ani anorektický, nějak mi uniká, proč tolik řešíte svůj jídelníček. Ve vašem věku většina mladíků sportuje a prohání děvčata.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.