Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký klub kam jet

Od: sara* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, tak před třemi lety jsem naposledy hrála volejbal, ale mezi tím jsem měla pauzu. Teď je mi 20 a chtěla bych zase začít možná jen pro zábavu, ale teď bydlím v Praze a moc se tu neorientuji. Je někdo odtud a znal by nějaký volejbalovy klub, kde berou i začátečníky? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem z Prahy...

Ale pochybuji, že ve 20 letech Vás nějaký klub vezme coby začátečníka. No ano, pokud byste do 17 let hrála závodně, pak by Vás asi do nějaké nižší soutěže možná vzali...

Takto bych zkusil nějakou skupinku "hobíků". Bohužel ale jde o kolektivní sport a dnes se lidé dávají dohromady dost těžko, na stejný den..stejnou hodinu a v dostatečném počtu. Mám zkušenosti s tenisem a občas je problém sehnat lidi i na debla..Na volejbal bych 12 lidí shánět nechtěl, dovedu si představit, že téměř vždy se to někomu nebude hodit.

sara*
hodnocení

Děkuji. No já právě tak hrála, dokonce jsem měla jít do reprezentace, ale byli úrazy a tak, takže delší pauza, ale myslím, že bych se k tomu znovu dostala.

tttt
hodnocení

0x
Hrajeme v úterý večer. V sps Ječná a je nás málo.
liska5

Právě jsem chtěla napsat, ať si zjistí školní tělocvičny kolem svého bydliště a ptá se tělocvikáře nebo vedení školy, co tam po večerech chodí za skupiny, oddíly či kroužky. Sama jsem na takové večerní volejbaly chodívala v jednom krajském městě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]