Dobrý den jmenuji se Filip a je mi 13 let, už 7 let chodím na atletiku a sport mě už moc nebaví a bere strašně moc času, ale mám problém protože moje máma nechce abych nikdy skončil se sportem, ale zároveň mě ve sportu ponižuje jaký jsem špatný jak nic nehodím atd...Většinou závodím s lidmi kteří jsou starší o několik let a máma si nedokáže uvědomit že se nedokážu vyrovnat s lidmy co jsou starší o 5 let než já,Takže bych chtěl se sportem skončit ale myslím si že máma mi to nedovolí, tak prosím někdo řekněte nějakou radu jak říci že chci zkončit prosím
Normálně tam nechoď. Přece když se nebudeš hýbat, nemůže tě nijak přinutit. Samozřejmě bude vydírat (vypnu mobil, wifi, rozsekám počítač atd.) - na to je potřeba taky nereagovat
lkjhg
Nebo reagovat takto...
Mami, mě už ta atletika nebaví. Tady máš můj mobil, určitě by si mi ho zabavila, protože nechceš abych zkončil s atletikou. Tak ti ho dávám hned teď.
No, moc se mi nezda, ze by jsi zavodil s nekym, kdo je o 5 let starsi. Kategorie byvaly postavene tak, ze spolu zavodily deti, ktere jsou od sebe vekove 2 roky. Ml.zaci, st.zaci, dorost a juniori. Ty jako mladsi nebo mozna starsi zak tezko budes zavodit s juniory 18-19 let. Nicmene pokud te to dlouhodobe nebavi, tak by te do toho mamka nemela nutit. Na druhou stranu ji chapu, ze nechce aby jsi jen sedel u pocitace. Zkus pro sebe vymyslet jinou aktivitu, kterou budes delat misto atletiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.