Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování a půlmaraton

Od: sobul1989 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, chci se zeptat. Myslíte, že je dobrý že bych jel v sobotu 140 km na půlmaraton a pak bych jel zpátky po závodě zase 140 km?
Nebo je to blbost a mám si sehnat ubytování?
Půlmaraton už jsem jeden odbehl
Díky za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

0x
Ja bych kuli takove vzdalenosti nocleh nehledal, pokud neni start v 6 rano, coz neni. Take zavodim a cestu do 2hod neresim.

sobul1989
hodnocení

Běh začíná v19h
runner2
Cesta tam je vzhledem k pozdnimu startu naprosto v pohode. Dopoledne muzes doma odpocivat a po obede vyrazis. Cesta zpatky zalezi jen na tobe, nikdo zde nevi jak moc te to sebere jestli tech 140km je po dalnici nebo po okrskach.. Taky si muzes vytipovat nejake ubytovani a rozhodnout se vecer po zavode. Ja si umim predstavit, ze bych jel domu. Ale byvam po pulmaratonu celkem v poradku, jak to mas ty nevim, jestli jsi schopen ridit..

asd1
hodnocení

0x

Pane Lorenc, mám si shánět ubytko? *smich*

Jestli tam pojedeš na kole tak to asi blbost je a pokud chceš dobíhat úplně na šrot v křečích tak taky :D

Už jsi jeden odběhl, tak bys měl mít představu... Jestli to jedeš odklusat tak v pohodě, jestli vyhrát a soupeři maj podobnou výkonnost tak spíš bydlení už před závodem a trénink na místě..

liska5
hodnocení

0x

Úplně v pohodě! Syn jezdí takto na triatlony a ty začínají už dopoledne, takže brzo vstává. V autě si dáš během jízdy zpět pauzu na odpočinek. Doplníš tekutiny, něco sníš, protáhneš se a pokračuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]