Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty pro zlepšení postavy

Od: janourecek* odpovědí: 20 změna:

potřebovala bych prosím vás vědět kde se dají sehnat boty tvarující zadeček a postavu...našla jsem je jen u reeboku ...ale u tety v katalogu jsem je také viděla ale za cenu do 700kč ale už nevím v jakém katalogu. Ale slyšela jsem že se do 1000kč dají sehnat i v daichmann. Nevíte někdo náké podrobnosti kde a za kolik se dají sehnat? Moc díky za odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Znám jednu, ta si perfektně vytvarovala postavu používáním obyčejných botasek... chodila v nich do tělocvičny, na atletickou dráhu, do fitnescentra, po schodech nahoru v nich dokonce běhala... na plavání nosila takové ty lehké cvičky. Nechodila v botách do cukrárny a kavárny, tam nechodila vlastně vůbec. Dost často musela přidat do kroku, to když se za ní zavěsil nějaký čumil, vlastně obdivovatel ... Já si kvůli jejímu zadečku nechal udělat silnější brýle...Stálo to za to. Jo a ještě jedny boty vzpomenu, to byly ty lodičky, co používala na tanec.

Boty tvarující postavu a zadeček zřejmě patří do kategorie zaručených diet a elektrických impulzů na výrobu a posilování svalů...Takže by možná bylo lepší nesedět a začít aktivně makat na postavě. I když, to běhání při shánění těch zázračných bot by také mohlo trochu pomoci...

janourecek*
hodnocení

tak já myslela že by to mohlo být zajímavé...já místo sportu chodím denně minimálně na 10km procházky tak jsem myslela kdyby ty údajně tvarující boty měli být takový zázrak tak že by to chtělo vyzkoušet a hlavně že by to bylo možná zajímavější než v obyčejných botech *smich* tady ani nejde o to tvarování ale o tu zkušenost ;)

marenka*

Dívala jsem se na ty botky a zkoumala, kdeže vězí to zázračné. Je to v těch podrážkách, že nejsou rovné, ale jsou to vlasně takové dvě boule uprostřed. Přijde mi, že ten nápad vznikl z toho velkého míče, jak se na něm v sedě cvičí. (teď si nevzpomenu na název). Tady taky pracujete se svaly tím, že držíte balanc. Já bych tomu věřila v případě, jaký jste Vy, že nachodíte tolik kilometrů denně, nebo v kombinaci s aerobikem a jiným cvičením.

Nevěřím tomu v případě, že si nějaká paní obleče tyhle botky, dojde do blízkého obchodu a zpět a bude si myslet, že je vytvarovaná. :D

janourecek*
hodnocení

ANO MARENKO JÁ TAKÉ TEMTO ZAZRACNYM VECEM NA ZHUBNUTI NEVERIM...ALE MYSLIM SI ZE KDYZ TOHO TOLIK NACHODIM TAK ZE BY TREBA MOHLO CASEM SE NA POSTAVE NECO ZMENIT. JE JASNÉ ZE KDYBYCH CHODILA V TICH BOTECH TREBA NEKAM DENNE 100METRU ZE BY TO UCINEK NEMELO. NO NEVIM...PRAVE PROTO BYCH ANI NECHTELA NEJAKE DRAHE BOTY PROTOZE TOMU PRAVE MOC NEVERIM.

marenka*

Janourečku, cena za značkové, kvalitní boty se pohybuje od 1 000,- Kč výš. (pokud není nějaká super akcička *ua*) Tyhle stojí 2500,-Kč. Já si myslím, že tak po vánocích, už bude cena nižší, kolem 1500,- Kč. Já bych si počkala. Teď je to novinka, běží v reklamách, které se taky musí zaplatit a nikdo neví, jestli to funguje nebo ne. O věci, která funguje lidi nepíší, proč taky. Spíš nadávají, když je problém. No a to taky srazí cenu. Je jasné, že lenochovi, který má metrák a nehne zadkem ty boty nepomůžou, to víme. Ale až bude řvát, že jsou k ničemu, tak srazí jejich hodnotu na trhu. A o tom to je. Fakt bych si počkala. Až budou za těch 1500,-, tak bych si je koupila, protože tam už o nic nejde.

hodnocení

3x

reeboky mám, zamilovala jsem se do nich na první kouknutí *smich*

ke slibovaným účinkům - mám je asi půl roku a nošení se na mne nijak neprojevilo. jako nějaký účinek asi mají, zhruba třetí den mně z nich dost fest bolel zadek, zřejmě se tedy zapojily trochu jiné svaly, než běžně... a to je asi tak všechno. stehna ani zadek mi to nijak nevytvarovalo, že bych kvůli tomu měla lepší držení těla, to taky nehrozí... ale zas musím říct, že po pražských chodnících se mi v nich chodí pohodlněji, než v běžných levných botech a tady jsem za ně ráda a už bych nazpátek neměnila. do přírody je nenosím, nerada bych si v nich na kamenech rozbila ústa :D jinak já jsem ten typ, který chodí rád a nečiní mu problém místo použití mhd radši jít pěšmo.

doplněno 23.09.10 11:52:

jéžiš, jsem se zakecala a zapomněla odpovědět na otázku - když jsem po těch botách koukala, tak levnější jsem viděla tuším u deichmanna - ale to nebyly typ reebok s kruhovými ploškami na podrážce, ale takové ty humpolácké s vysokou vyklenutou podrážkou. pak kdysi tuším i tchibo mělo akci na tyhle boty.

doplněno 23.09.10 12:00:

jinak teď jsem koukala na toho deichmanna, v katalogu na netu mají tyhle boty v nabídce jako značku fila za čtrnáct stovek (momentálně v akci). kvůli těm filám jsem kdysi do deichmanna šla, chtěla jsem je vidět naživo. a tehdy jsem v obchodě viděla boty levnější, asi za sedm stovek a nebyly to fily. ale na netu je nevidím.

marenka*

Lesi, jak rozbila ústa? *sok* To se v tom člověk fakt nějak klinká? Jako na podpatcích, když na nich neumíte chodit? Já si to pořád neumím představit. *plac*

ále, on si člověk zvykne ;)

klinkat jsem se neklinkala, akorát zpočátku jsem pocit, že si musím zvrknout nohu. občas ten pocit mám i teď, ale teď už vím, jak tu botu utáhnout. ale protože v přírodě je povrch různý, tak nechci zbytečně riskovat, mám obavy, že by ten vyklenutý povrchy polštářků nemusel dělat dobrotu v terénu s prorůstajícími kořeny nebo kameny, že by po tom ta noha snáz sklouzla. ale možná ty obavy jsou neopodstatněné, nevím.

rob*
hodnocení

1x

to bude zas nějaká bejkárna ...

zadeček a postavu vytvarujete spíš sportem než botama :)

Doporučuji plavání, brusle, běh, fitko ...

limetka*
hodnocení

1x

Já je mám už rok a půl, tehdy nebyly ani ještě v obchodech, cenu ani nechtějte vědět, kupovala jsem je u podiatra a byly mnohem dražší než ty od Deichmana, ale co by člověk neudělal (ne pro zpevnění zadečku, ale pro zdraví). Běžně v nich sice nechodím, ale třeba po domě nebo při žehlení ano - po hodině vás bolí záda - svaly, o kterých ani netušíte, že je máte, takže na běžné nošení to asi fakt není. Ale mně to na moje zdravotní problémy, které částečně souvisí s vadným držením těla, opravdu pomáhá, takže to asi nebude jen reklamní trik.

jen bych chtěl doplnit limetku, ono to kolébání na těch "kulatinách"určitým způsobem zatěžuje právě ty svaly a šlachy, které běžně nepoužíváme, potom dochází k odlehčení těch, které běžně při chůzi nebo stání používáme a přetěžujeme...

Matně se pamatuji na článek v odborném časopise, který popisoval, jak jistá automobilka vyrábějící ty lepší auta bojuje proti únavě za volantem. V sedadle jsou namontované dvě pohyblivé plochy, které se pomalu ale jistě posouvají jedna nahoru a druhá dolů, potom naopak, tím různě zatěžují svaly zapojené do sezení, teda hýžďové a zádové a další. Tělo se při jízdě prostě pohybuje neznatelně do stran a svalové napětí se uvolňuje.

Tak nějak to mělo fungovat, ty boty by mohly fungovat na podobném principu. Ale že by formovaly postavu?

limetka*

Postavu to částečně formuje právě tím správným držením těla, prostě tě to donutí stát správně, aby to člověk ubalancoval , zapojí ty správné svaly a nevyvaluje ani zadek ani bříško.. Už při prvním obutí člověk i na pohled stojí jinak než běžně. Ale samozřejmě, není to samospasitelné a posilovnu to nenahradí.

marenka*

Limetko, Vy máte osobní zkušenost. Docela jste mne navnadila právě tím správným držením těla. Přiznám se, že se hrbím, mám ramena dopředu. Ale bojím se, co na to řeknou mé křečové žíly. *sok* Lýtka z toho nebolí?

limetka*

Ale jo, trochu bolí, chce to chodit v tom zpočátku kratší dobu a jakmile začnou bolet záda nebo právě ta lýtka, tak přezout.

hodnocení

0x

Na tyto boty je krááásná reklama. Jedna z mála, na kterou se dívám do konce. Vřera jsem jela kolem bilbordu, že je mají na Kuřim rynku v Ostravě. *haha*

pepane*

*nevi*Mám pocit, že boty EasyTone by měly být jen od firmy Reebok.Ostatní bude jen imitace.

reebok-store.cz/...

hodnocení

0x

Ja vzdy zasnu jak se najde nejake individuum a uveri takove predrazene blbosti..

janourecek*
hodnocení

tak jako já tomu nevěřím ale docela bych to právě chtěla vyzkoušet

dzoui*
hodnocení

0x

reebokeshop.cz/...

najdete je tady na reebok shopu, daichman je má taky, mají na ně reklamu v obchodě, ale 1000 stát nebudou, budou asi dražší..

michal958*
hodnocení

0x

take myslim ze je to nesmysl, boty na to nemaji vliv , dosouhnou k dob´re postave muzes jen sportem a spravnou zivotosprávou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]