Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být pozdě s tím začít hrát americký fotbal?

Od: stringer190 odpovědí: 2 změna:

Zdravím. V poslední době přemýšlím o tom, že bych chtěl začít hrát americký fotbal, jak jsem vždy chtěl, ale v minulosti jsem neměl moc příležitostí s tím začít. Problém je v tom, že si říkám, zda není už pozdě, jelikož je mě 24 a žádné zkušenosti nemám. Pokud je tu tedy někdo, kdo se ve věci vyzná a mohl by mě poradit (než najdu a napíšu nějakému týmu), tak budu rád (momentálně žiju v Brně, takže budu hledat tam a v okolí).

Obecně ale chci začít pravidelněji s nějakým sportem, takže pokud by byl věk překážkou v americkém fotbale, tak nemusí být jinde a budu rád za typy na sport.

Zatím se mějte a předem díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dylin
hodnocení

0x

24 let je pořád úplně v pohodě věk... Nevidím žádný problém. Byli tam kofři 40 i 50 let, ale pravda už to nějaké desetiletí hráli.

liska5
hodnocení

0x

Z internetu zjistíš, kde nějaké oddíly fungují a zajedeš se tam podívat na trénink. Promluvíš s trenérem a uvidíš, jaké jsou šance. Sport ale nějaký dělej. Tipy podle toho, co se vyskytuje v Tvém okolí... Možná jsi typ na jiný sport.

Musela jsem přidat trochu češtiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]