Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se vás zeptat. Potřebuju trochu zhubnout, hlavně na bocích a stehnech no a doma máme rotoped. Jsem štíhlá a tak nevím, jestli fakt cvičit těch 20-30min 3x týdně. Mám strach abych pak nebyla hubená Mám to daný na nejlehčí a i 5min mi bohatě stačí, pak už nějak nemůžu. K tomu omezuju tučná jídla a jím hodně ovoce a těch zdravějších jídel.
Děkuji za rady
Nektere otazky jsou jak pojdme je.bat. Jak vám nekdo může poradit, kdyz vas nikky nevidel. Nejlepsi je stavit se do fitness a popovidat si s nejakou lektorkou, ktera o dane problematice neco vi a hlavne vas vidi a pozna co je potreba. podle toho navrhne cviceni. Ale pokud chcete jen odpoved, tak vam urcite staci 3x tydne 30 minut, neprejidat se atp. Obecne vydej musi prevysovat prijem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.