Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejsem tlustý?

Od: hjy odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, myslím si, že sním SPOUSTA jídla, ale proč nejsem tlustý? Můj denní přibližný jídelníček se skládá z:
Snídaně: Cereálie s mlékem a s kakaem
oběd: klasické jídlo ve školní jídelně
večeře: Velmi často těstoviny s polévkou
+zobám:700 g jogurtu, 100 g šunky, miska cereálií,2 jablka,
Na druhou stranu sportuji každý den 1 hodinu. (Tenis)
Moje parametry jsou: 178cm/72-73 kg.(10% tělesného tuku) Věk:18 let

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nejste tlustý protože máte denní příjem kalorií naprosto adekvátní vašemu věku, hmotnosti a výšce.
No a krom toho rekreačně sportujete.
Co je na tom nejasného?

zaseja
hodnocení

2x

Na tom tvéh dost chudém jídelníčku není pořádné jídlo, není z čeho být tlustý

hodnocení

1x

Pokud chceš přibrat, musíš jíst i něco tučného, kalorického či jak se říká nezdravého.

Takže přidej do jídelníčku bůček, anglickou, čokoládu, brambory, bílé pečivo a podobně. To ti přibrat pomůže.

joudic*
hodnocení

1x

to je teda dost chudy jidelnicek, na snidani polevane koblihy a rohliky s maslem, bila kava se smetanou a 4mi lzickami cukru, na obed bucek a na veceri smazeny syr s dvojitou tatarkou a pozdeji cokolada a ceske mastnaky bramburky, pitny rezim 2-3litry prave coly... Druhy den: pudingove koblihy a kava a palacinky, na obed rizky a bramborovy salat, smetanovy dortik a zmrzlinka, vecer bramboraky a jako kokinko Piknik a nejaky krup krup, samozrejme cely den cola, treti den podobna snidane, na obed poradne rozvarene sunkofleky a babovka, na veceri kure na celem masle s nadivkou a bramborova kase, dortik a samozrejme cola, tou nahradte veskere piti, dalsi den na snidani parky s rohlikama, na obed quattro formaggio s double syrem, dortik a vecer 2 jitrnicky oplatky a susenky :)

uz me to znudilo, ale garantuju vam po 4 podobnych dnech dvojnasobny cas na zachode a 77-78kg

liska5

Joudic, to mu doporučujete souhn všeho nezdravého, z čehož mu přibude akorát sádlo, zlučové kameny a zubní kaz, ale ne svaly, kondice a solidní imunita. Chybí tam ryby, zelenina, ořechy, kvalitní maso, luštěniny, cereálie, ovoce...

michalverner
Liska5...o svalech se v otázce "proč nejsem tlustý" nic nepíše.
liska5

Měl napsat těžší. Přece nechce být osádená tyčka a zakládat si na civilizačních chorobách..

joudic*
@liska5 ale ja jsem to tak myslel, nemuzete vsechno brat tak vazne hhh *vtip*
liska5

Copak já. Já su nad věcí, ale jak vážně to vezme mladistvý tazatel? Jemu jste odpověděl.

joudic*
chce byt tlusty? Chce :-D v tom jsem prebornik..

hodnocení

0x

Dej si do jídelníčku smažená jídla, cukry (sladkosti) a sport vynech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]