Dobrý den, myslím si, že sním SPOUSTA jídla, ale proč nejsem tlustý? Můj denní přibližný jídelníček se skládá z: Snídaně: Cereálie s mlékem a s kakaem oběd: klasické jídlo ve školní jídelně večeře: Velmi často těstoviny s polévkou +zobám:700 g jogurtu, 100 g šunky, miska cereálií,2 jablka, Na druhou stranu sportuji každý den 1 hodinu. (Tenis) Moje parametry jsou: 178cm/72-73 kg.(10% tělesného tuku) Věk:18 let
Nejste tlustý protože máte denní příjem kalorií naprosto adekvátní vašemu věku, hmotnosti a výšce. No a krom toho rekreačně sportujete. Co je na tom nejasného?
to je teda dost chudy jidelnicek, na snidani polevane koblihy a rohliky s maslem, bila kava se smetanou a 4mi lzickami cukru, na obed bucek a na veceri smazeny syr s dvojitou tatarkou a pozdeji cokolada a ceske mastnaky bramburky, pitny rezim 2-3litry prave coly... Druhy den: pudingove koblihy a kava a palacinky, na obed rizky a bramborovy salat, smetanovy dortik a zmrzlinka, vecer bramboraky a jako kokinko Piknik a nejaky krup krup, samozrejme cely den cola, treti den podobna snidane, na obed poradne rozvarene sunkofleky a babovka, na veceri kure na celem masle s nadivkou a bramborova kase, dortik a samozrejme cola, tou nahradte veskere piti, dalsi den na snidani parky s rohlikama, na obed quattro formaggio s double syrem, dortik a vecer 2 jitrnicky oplatky a susenky
uz me to znudilo, ale garantuju vam po 4 podobnych dnech dvojnasobny cas na zachode a 77-78kg
liska5
Joudic, to mu doporučujete souhn všeho nezdravého, z čehož mu přibude akorát sádlo, zlučové kameny a zubní kaz, ale ne svaly, kondice a solidní imunita. Chybí tam ryby, zelenina, ořechy, kvalitní maso, luštěniny, cereálie, ovoce...
michalverner
Liska5...o svalech se v otázce "proč nejsem tlustý" nic nepíše.
liska5
Měl napsat těžší. Přece nechce být osádená tyčka a zakládat si na civilizačních chorobách..
joudic*
@liska5 ale ja jsem to tak myslel, nemuzete vsechno brat tak vazne hhh
liska5
Copak já. Já su nad věcí, ale jak vážně to vezme mladistvý tazatel? Jemu jste odpověděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.