Nejste přihlášen/a.
Pěkný den. Mám velkou prosbu. Chceme vzít babičku na Radhošť (je to její velké přání), ale vzhledem k jejímu věku musíme volit co nejkratší cestu z nějakého místa, kam se dá dojet autem. Prosím, poraďte.
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
0x
sirokko
Ty máš štěstí, že tvoje odpověď je špatná neúmyslně. Je to cca 400 metrů. ![]()
Každej se tam neplazí pěšky pod lanovkou z Trojanovic...
stir®
Sirokko dej si to do mapy. Z parkoviště na Pustevnach je to 4km a je tam slušné stoupání ze začátku. Od sochy Radocha už se to dá, chvíli dolů a pak nahoru do čtyř pěti procent. Pěšky je to v pohodě, na kole když už máš 150km v nohách a nastoupanych 3000metru, tak už začíná únava
Záleží jak mladá je babička a jak je zvyklá chodit.
0x
Sirokko se pomýlil, uvádí vzdálenost z parkoviště do prostoru, kde se nachází Libušín. K soše je to dle mapy 1,4 km, zpočátku dost do kopce, pro babičku to bude asi nad její síly. Tam se člověk zpotí dřív, než dojde k altánu Cyrilka.
Kdysi jsem to šel 25 minut a to jsem byl výrazně mladší.
Dnes, pokud Radegast,tak jedině 10° Rázná desítka![:-D :-D]()
Kdysi jsem to šel 25 minut a to jsem byl výrazně mladší.
Dnes, pokud Radegast,tak jedině 10° Rázná desítka
stir®
Pustevny jsou Pustevny a Radhošť je Radhošť. Ten je úplně jinde. Jinak kolem Cyrilky se opravdu jít nedá, aspoň pro starší lidi, ale dá se to obejít po té silnici. I když je to pořád slušné stoupání.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]