Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč orbitrek ignoruje zátěž?

Od: pansvacinka® odpovědí: 6 změna:

Zjistil jsem, že je jedno jakou zátěž nastavím na orbitreku, protože on spálené kalorie počítá z času a/nebo kilometrů.

Přitom je dost znát, jestli "jedu" nejlehčí, prostřední nebo nejtěžší zátěž. A u elektronicky ovládané zátěže je to tak taky?

Prosím ne nějaké doměnky, jenom kdo má opravdu zkušenosti. *dril*

Proč orbitrek ignoruje zátěž?
Proč orbitrek ignoruje zátěž? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Počítá to orientačně.To by musel být přesný přístroj, který by to počítal i z váhy,příp. věku.

hodnocení

Váhu a věk von ví.

19.04.22 07:35
hodnocení

Proč orbitrek ignoruje zátěž? #3
mate59: A hlavně z TF, jinak je to vše k ničemu.

hodnocení

0x
Podle mne ten počítač neví, jakou má orbitrek zátěž nastavenou. Co tak dotaz na prodejce? Mimochodem stejně každý pálí kalorie jinak, váha a věk nejsou všechno.
hodnocení

libor007 - jo, von to neví. Já na tom "spálím" 200 kCal ať je zátěž jaká chce, ale musím na tom rajtovat 25 minut!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]