Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inline brusle pro dítě od 4let

Od: tomikk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit zda je vhodná doba začít pomaličku učit 4 leté dítě na inline bruslích?
Případně jaké inline brusle by jste do začátku doporučili?
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vloni dostala vnučka ke 4. narozeninám kolečkové inliny. Po prvním metru 1. pád, pak dalších cca 20 a po půlhodině lítala jako drak. Chce to ochranu hlavy, kolen a rukou aby se dítě nezranilo a tám nezradilo, ale u nás to šlo takto.

tomikk
hodnocení

Tu přilbu a chrániče to opravdu asi chce.
Jaké inline jste vybírali? S třemi kolečkami za sebou nebo kolečka vedle sebe pro lepší stabilitu?
Děkuji

Byly t inline - podle mne 4 kolečka / teď s těmi 3 mi jste mne zmátl- ale je to jedna řada/ - a je to ten systém kdy bota je nastavitelná v rozsahu několika čísel / 3- 4 cm?/. Sice je to méně komfortní či pevná bota, ale u dětí ta noha zase rychle roste a tak tato posuvná bota vydrží třeba 2 roky. Co je ještě důležité - začít se učit na relativně bezvadné ploše / to samé jako u bruslí na led/.

Něco takovéhoto. A koukám, že jsou i s 3 kolečky, ale my máme 4, a ta velikost je nastavitelná v rozsahu 3 velikostí

insportline.cz/...

sirokko

Paradoxně quady (brusle se čtyřmi kolečky ve dvou stopách) jsou podle mě méně stabilní, než inline (v jedné řadě). Hlavně jí nekupujte ty tříkolky, nevím, jestli se ještě prodávají, ty jsou naprosto hrozné. Ne plastová kolečka, ale gumová. Helma určitě a chrániče. Pro uvedené účely je Dechathlon dobrá volba třeba...

S inlline mám zkušenosti (brusle speed a i hokej).

tomikk
hodnocení

@ivanhorseman ty inline brusle z odkazu se mi líbí, potřebujeme je pro kluka, tyto barvy asi pro něho nejsou vhodné že? Jinou barvu tam nemají.

hodnocení

0x
Někdo mě asi ukamenuje,ale kupovali jsme ke čtvrtým narozeninám klasické brusle se čtyřmi kolečky za sebou, stavitelné na velikost, pouze z Decathlonu. Žádná dráha značka,prostě normál. První metry s pády, po chvíli už jezdila jako o život. Teď jí je deset a stejně občas spadne,když dělá kraviny a semtam zavrávorá když najede na štěrk třeba. Takže my začínali s klasickým postavením koleček a neučili jsme brzdit brzdou. Jak učili mě,tak jsem učila já ji. Základ jsou chrániče a přilba,jak bylo zmíněno výše.

hodnocení

0x
Dobrý den, moje děti jezdí také od 4 let věku a nebyl žádný problém. Jen to chce určitě helmu. Brusle měly ze Sportisima z možností regulace velikosti. Přeji hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]