Nejste přihlášen/a.
Nepíšeš kde to břicho bolí a jak? Píchá to pod žebry? To bývá u běhů, když se krev tlačí portálním oběhem. Není to bolest svalová, nebo bolí žaludek? Souvisí to s jídlem? Máš ty problémy po najezení? Můžeš mít podrážděný slepák, problémy s trávením, ale třeba i kýlu brániční, nebo nějakou metabolickou poruchu? Nejsi po nemoci? Těch příčin může být víc. S tím bych zašla doktorovi.
Tady Ti sotva někdo poradí. Vždyť o Tobě nic nevíme.
Není vyloučeno, že to může být bolest od páteře, co se promítá do útrob, Přeci jen pánev a kyčle s páteří souvisí. Taky i střevo má své cévní zásobování..A játra máš v pořádku? Tam probíhají stovky chemických reakcí. Po závodech se někdy zvrací. Ale po jednom sprintu? Podle všeho jsi mladý sportovec, tak to řeš se sportov. lékařem nebo svým obvoďákem, protože to není jev normální.
Takže tady i ta hypoglykemie, zamléčnění, už dochází minerály / Mg, Na/
Představovala jsem si jiný sprint. Ten co je zpravidla na kyslíkový dluh.
Sodík bereš v soli. A sůl se potem ztrácí zejména v horku při dlouhodobém výkonu.Té máme obecně až dost. Ale maratoncům v cíli chybí, a pak je příčinou křečí..
Hořčíku máme obecně všichni nedostatek v důsledku zhoršení kvality zemědělské půdy, ale taky konzumování sladkostí, konzervantů, ale i kouření... . Pak je namístě dopňovat ho stravou : mák, mandle, ořechy, fazole, kakao, hořká čokoláda, klíčky, vločky, cereálie...Uplně nejvíc ho má Melasa, ten černý pendrekový sirup ze Zdravé výživy. Ideálně, kdyby vám předepsal lékař Magnosolv. Aspoň můj doktor mi vyhoví a předepíše mi ho.V této formě je výborný na křeče. Vždy mi připomene, že si mám sáček rozdělit na dva nápoje. Takové ty hořčíkové tabletky z Kauflandu, Billy či Lidlu negarantují .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.