Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení - covid

Od: pal odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,je vhodné cvičit při covidu, pokud se na to cítím? Teplota cca 37,4. Děkuji za odpovědi:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

goma
hodnocení

2x

Zdravím, radši nechte tělo odpočívat :) I když se cítíte dobře, tak bych šla max. na procházku, nic vám neuteče a tělo na boj potřebuje sílu.

riva
hodnocení

1x

Cvičit při infekčním onemocnění a při teplotě? Už z toho je jasné, že to je nesmysl.

jarin*
hodnocení

1x

s teplotou bych rozhodně necvičil. Po odeznění symptomů bych to opatrně zkusil, jak tělo bude reagovat. Já měl tuto lehoučkou rýmečku bez teplot. Už jsem se po týdnu cítil dobře a šel na procházku. Po 2 km jsem se rád vrátil domů. Silná únava a bolavé nohy. Předtím jsem nachodil a naběhal desítky km za týden. Po 3 týdnech už je to lepší, ale zlobí průdušky. Je to prostě rýmečka. :) Zásadní je sledovat své tělo a pocity. Jsem naprosto přesvědčen, že většina problémů mladých, zdravých po covidu a po očkování vznikla tak, že dotyčný "musel", co nejrychleji, trénovat, nebo cvičit.

pal
hodnocení

Nemohou ochabovat svaly?
goma

I kdybyste jste necvičil měsíc, tak se nic nestane, max, trochu vyjdete z kondice. Když budete týden ležet, tak se svaly vážně nezmění na máslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]