Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sport profesionálně

Od: djokerman odpovědí: 9 změna:
Ahoj, momentalne studuji na Karlovce a jako volitelné předměty jsem si navolil tenis, baseball a baketball a americký fotbal. To jen pro výplň kreditů abych postoupil do dalšího semestru. Baví mě všechny ctyri sporty a přemýšlím který z nich si vybrat v mých 30 letech . Chtěl bych se tím živit profesionálně ale bude to trvat nějaký čas než se vysvihnu. Problém je ovšem si vybrat tak se vás ptám kde je větší pravděpodobnost se dostat na vrchol co nejrychlehi kdZ počítám můj věk 30 let. Tak poradte. Jaký sport? A jdou mi dost dobře, každý za 2 kredity. Studium mě nebaví ale ty sporty ano tak bych se tím chtěl živit jen nevím jak na to. Jestli napsat časem týmům jestli by mě přijaly mezi ně a podepsal smlouvu nebo si oni nějak vybiraji. Každopádně bych potřeboval to nějak urychlit. Napsat týmům nebo jak?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ve 30 přemýšlet jaký sport dělat profesionálně? Když v tomto věku již někteří profíci pomalu končí.

Samozřejmě, když budeš v nějakým sportu fakt dobrej, tak se profíkem můžeš stát. Těžko s tebou nějaký tým podepíše smlouvu, když jim jen napíšeš. Potřebujou tě vidět. Samozřejmě, že ne hned v zápase, ale pár tréninků jim ukáže, zdali má vůbec cenu si s tebou něco začínat.

hodnocení

1x
Vám je 30 let a ptáte se takto naivně?
Velmi pochybuji, že alespoň některý ten sport umíte opravdu pořádně.
A ve vašem věku se prakticky ve všech těchto sportech končí..
Pokud byste na to v kterémkoliv z těchto sportů měl, už ho profesionálně děláte 15 let a teď pomalu končíte.
Kolikátý jste v žebříčku ATP? Slušně se tenisem uživí tak 50-100 tenistů na světě.

tomaso
hodnocení

1x
Šachy, kuličky, šipky...cokoliv nepotřebuje dobrou fyzičku, tu už nikdy nebudete mít pro profi sport...

hodnocení

1x
Doporučuji poker, e-sport (ale ne střílečky nebo závody, spíš něco na logiku, třeba Hearthstone), šachy (ty spíše s nadsázkou).
Jinak na klasické sporty je obávám se dost pozdě. I se sebevětším talentem nedoženete ty, co začínali v 5 letech a trénovali několik hodin denně.

runner2
hodnocení

0x

To se pta 30ti lety muz? Pokud stale studujete a dosud nepracujete tak poradim spise naucit se poradne nejake remeslo at jste nejak prospesny a sport mit jako konicek.

liska5
hodnocení

0x

Jaképak napsal bych!?! Běžte na kurt a ukažte, že tam všechny hladce porazíte. Nebo se aspoň běžte podívat na nějaké basketbalové utkání v nejvyšší soutěži. Ve svých třiceti snad odhadnete, zda na to máte.

Jedině pak udělat si nějaké kurzy a školení cvičitele či trenéra, a učit to děti.

Snažte se především dostudovat i když Vás studium nebaví

asd1
hodnocení

0x

Jako... Tenhle dotaz bych ještě pochopil z prvního stupně ZŠ Karlovka.. Ale fakt se takhle ptá vysokoškolák který se dostal na UK a dokonce prošel do druhýho semestru? Ty kráso... Tak ale klidně oslov týmy, určitě zajásaj a hned nabídnou profi smlouvu a budeš ve vatě, hlavní problém bude vybrat si ze čtyř dobrých nabídek *smich*

pb®
hodnocení

0x
V jezdectví jsou na špičce klidně v 60, tedy máte ještě 30 let na zdokonalení.

hodnocení

0x
Už jste v poslední době asi třetí 30 budoucí profisportovec. Najděte tyto "kolegy" a založte špičkový klub a porážejte celý svět. Jen nevím v jakém sportu. To doporučované jezdectví / Skelton v Riu měl 58 roků, ale ve 30 už měl 25 roků odježděno/ to určitě nebude. Jediné co mne napadá...je MistrSvětaAmoleta...ale co je to za disciplínu, to nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]