Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gainer, kloubní výživa

Od: bubla® odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, už skoro rok a půl užívám konopný protein pravidelně,
cvičím víc jak 2x týdně a pomohl mi schodit 20kg ale svalová hmota nic moc,svaly spíše jen zůstaly,přešel bych na gainer, nejradši bych zůstal u konopného ale cena a dostupnost je rozdílná vůči ceně proteinu...
Poraďte mi jaký gainer zvolit
Kloubní výživa,.. Trenér mi říkal že to pro mě nemá moc význam že až když bych jel na sílu často...Mám teď kloubovku od Gymbeam ale rozdíl moc nepociťuji,má se dávkovat 1-2x denně, já nedávám každý den..
Byl by lepší třeba alavis triple blend,vyjde to ve finále levněji.
Poraďte prosím, předem díky za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Gainer je v posilování k ničemo, 100% to dokážete ujíst i bez cukrů . Spíše bych se zaměřil na kvalitní stravu a trénink. Kloubní výživa je prevence.

hodnocení

Proč si myslíte že je k ničemu,vždyt jeho učel je nabrání svalové hmoty,což je pro mě žádoucí ;)

max2
hodnocení

0x
Clovece, vzdyt Vy motate dve rozdilne veci!
Kloubni vyziva a zaroven proteiny na svaly. Ehm.
Na klouby jsou dobre cistici procedury jako caj z bobkoveho listu nebo jablecny ocet do vody. Jeste snad tak nejaka zelatina typu veprove koleno.
Na silu a svaly si poridte proteiny do vody, v klubu Vam jiste nejake doporuci, Gain a podobne.
Jinak prasek Moringa ze stromu bude obsahovat vice aminokyselin, nez nejake doplnky stravy. Celkem me rozsekalo, kdyz jsem si cetl o nejakem doplnku stravy, ze je vyroben ze zaludku. No normalne by to tito "sportovci" nedali do pusy, ale radeji si koupi protein, ze ktereho to je.
hodnocení

Já to dobře vím.

Kloubní výživa je něco jiného než protein.

Proteiny už mě nelákají,přemýšlím nqd gainerem.

Prášek Moringa je fajn podle toho co jsem četl ale nevím jestli by byl tak efektivní v mém případě...

Já jel jen konopný protein,nic proti.

dylin
hodnocení

0x
Muhaha konopný protein :D a po cvičení latéčko s mlékem z jednorožce?
Co to tak chápu, tak budeš spíš takovej ten rotoped + stroje s kladkou. U toho gainer nepotřebuješ. Ten bodne u silového tréninku s volnou činkou. Dobrý býval od Universal a PVL. Ale protein si kup - určitě mléčnej a ne rostlinnej.
hodnocení

Nesmějte se tomu.

Nejsem rotoped,ani kladka,cvičím venku na hřišti s trenérem a bráchou a jedeme silový trénink a box plus kopy.

Proteiny už mě netáhnou právě přemýšlím nad gainerem protože bych rád šel svalovou hmotou nahoru.

Ono i ten rostlinej může být dobrej,tomu ver.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]