Dobrý den, máte někdo zkušenosti s trenéry? Mám problematické záda a kolena, chtěla bych začít cvičit, ale techniky cviků provádím nejspíše špatně, protože se bolesti zhoršily. Kolik tréninku s trenérem/trenérkou bych musela mít, abych se naučila správnou techniku cvičení na různé partie? Díky předem, hezký den.
Kolik hodin budete potřebovat, zaleží na Vás, jak rychle si vžijete správnou techniku. Kdyby Vás trenér s technikou jen chválil, tak už ho nepotřebujete. Já chodím do školního klubu a trenér mě občas napomene i po 6 letech - něco zapomenu a začnu flákat, zkouším nový cvik, něčeho, co dělám špatně si nevšiml předtím... Samozřejmě je to jiné, nemá na starost jen mě, Vás bude.
Jako trenér v posilovně? Ten kolikrát ví prd o tom, jak se zdravě pohybovat a jak si cvičením nezničit tělo. Ten můj měl titul Dis., aktivní sportovec a klidně mě nechal i s diastázou dělat planky a zkracovačky a vůbec cviky, které jsou přímo škodlivé pro ženy co někdy porodily a mají rozestup břišních svalů. Najděte si někoho, kdo se zabývá zdravotním cvičením, posilovnu obcházejte velkým obloukem.
hgfh
Taky si to myslím. Trenér v posilovně do vás tak možná nacpe protein a bude křičet makej, makej. Ale se zdravotním omezením bych šla spíš za nějakým fyzioterapeutem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.