Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení řídítek

Od: tom121 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

děti si hráli a teď řídítka na dětském kole Beany zero klachtají. Mezi vidlicí a rámem je vůle. Utáhnout vrchním šroubem na řídítkách nestačí. Nad ložiskem je nějaký kroužek, který působí, že tam překáží, ale dovnitř ložiska se mi jej nedaří vložit. Netušíte, jak to zapravit. Viz. fotky.

Díky

T.

Seřízení řídítek
Seřízení řídítek #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tedy tam toho moc nevidím, ten horní plíšek mi připadá, že je ulomená část krytu ložiska. Pokud někdo jiný nebude chytřejší, tak by bylo dobré celý hořejšek rozebrat a nafotit položené na stole.

tom121
hodnocení

Ten černý kroužek je z gumy.
Na dolním obrázku je vidět, že překáží a řídítka nedosednou až k rámu.

Guma určitě nebude nahoře, slouží v hlavovém složení jako těsnění proti vodě, mělo by to být takto: ložiskový domeček - gumové těsnění - horní kovová krytka.

runner2
hodnocení

0x
Tu vrchní podložku nasaďte na krk vidlice obráceně než je na prvním obrázku. Otočit ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]