Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem začátečnický lyžař 183 cm , 88 kg, hledám lyže pro pohodovou, rekreační jízdu po modré či červené sjezdovce, na kterých se naučím i carving, zatím neplánuji nějakou rychlou, agresivní jízdu. Našel jsem si obchodě tyto čtyři lyže v délce 168-170 cm. Všechny čtyři lyže odpovídají mým představám co jsem vyčetl tedy, optimální střed kolem 75 mm, rádius kolem 15 m. Bohužel nedokážu vyčíst a určit které z těchto lyží bude pro mě nejvíc ideální co se týče tuhosti vzhledem k mé váze , děkuji moc za odpověd
Tiež som pred pár rokmi začínal.Na začiatok som pre seba kúpil lyže z bazáru.Je to veľká predajňa v BA kde majú celý sortiment.Celé poschodie sú nové,ďaľšie poschodie sú zánovné.Výstroj som tam vyskladal výrazne lacnejšie.Majú vlastný servis kde ochotne všetko nastavia,poradia,zoservisujú.Aj tak keď tie nové lyže kúpiš tak niekto bude musieť nastaviť viazanie.Okrem toho samotná tvrdosť,ohybnosť konštrukcie a možno aj iné parametre nakoniec rozhodnú.A s tým ti poradia práve v špecializovanej predajni čo sportissimo určite nieje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.