Dobry den, premyslim o koupi bezeckeho pasu. Neni to uplne nejlevnejsi zalezitost, takze bych se rada zeptala, jestli to stoji za to nebo jsou to vyhozene penize. Rada bych ho vyuzivala hlavne vecer po praci bud si jit treba na pul hodinky zabehat nebo jen na nem projit.
Bude to podobné, jako u rotopedu, mám ho proti televizi nebo u okna, abych se při šlapání mohla na něco dívat, ale nebaví mě to. Venku na kole je to úplně jiné, cesta hezky ubíhá a stále se kolem něco děje. Pás si pořídil manžel, zabírá překvapivě hodně místa /ten pás/.
Mě by se určitě nevyplatil. Já běhám celý život, dříve závodně dnes jen pro radost. Běhání mám spojené s tím, že jdu ven na vzduch, běhám u nás v horách, po loukách po lesích. Někdy jdu s někým pak je to také společenská událost. Běhám venku za každého počasí, v mrazech ve vedru i v dešti. Doma by mě to nebavilo.
Záleží na tom, jak budete udržovat původní záměr každodenního používání. Pak koupě význam má... My jsme si před asi patnácti lety pořídili do domu docela solidní roroped, který nyní už používají jen občasné návštěvy a děti...
Doma běhat na pásu nebo jezdit na rotopedu je nuda a vlastně to ani není moc zdravé. Nedýcháte čerstvý vzduch, ale vzduch plný kladně nabitých iontů, tělo nemá požitek z pohybu, nevnímá rychlost, mozek si nedpočine sledováním krajiny či okolí. Pohyb je zdravý, ale pohyb v přírodě je výrazně zdravější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.