Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, které lyžařské boty, by mi byly co nejvhodnější, mám 27 let, 87 kg a výšku 184 cm, jsem začínající lyžař (jen 1 den na sjezdovce) umím zatím jen jezdit pluhem. Chtěl bych boty které bych použil i v budoucnosti tedy pak jezdil i "smykem" a po lehčích sjezdovkách modré či nějaké snažší červené a jen pohodovou jízdu. Je flex index 60 pro mě dostačující, nebo je vhodné vzhledem k váze a pozdějšímu "zlepšení" raději se dívat po vyšších flexech 70.
Dále pak jaké lyžy (typ lyží, výška) byste mi doporučili, jak jsem psal výše pro rekreační pohodovou jízdu, budou lyže s délkou 168-170 cm stačit? Pokud možno v nižší cenové relaci.
Děkuji Vám za odpověd
Flex 60 -70 je dětská bota. Botu si kupte klidne flex 100. Tiím nic neskazíte, plužit se s ní dá taky a už si i dobře zalyžujete (až se to naučíte). Jediný problém může být na barové sedačce. To že je bota tvrdá neznamená, že není pro začátečníky, pouze je zpravidla dražší, ale taky konfortnější.
No dobré budú tie,ktoré pohodlne zapneš aj okolo lýtka a nebudú ťa nikde tlačiť ani po 15 minutách chodenia po predajni.Na zjazdovke už je neskoro.Ako som spomínal treba vyhľadať špecializovanú predajňu s veľkým výberom a kvalifikovaný personál.Sportissimo určite nie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.