Uz 6 let delam atletiku a posledni 3 mesice tam chodim s nechuti. Radsi bych treba chodila do gymu, ale moji rodice to nedokazi pochopit a nuti me delat atletiku. Kdyz jim reknu ze chodit nebudu, matka mi zacne vyhrozovat, ze pak mi zakaze tohle a tamto….. nevim co delat
Pokud tam chodíš s nechutí, je to špatně. Atletika je krásný sport, ale musi tě to bavit. Jestli je to tak zlé, tak si zkus dát měsíc od tréninků pauzu a uvidíš zda ti to prostředí chybí nebo ne. Taky si umím představit atletiku s gymnastikou nějakou dobu kombinovat, než se rozhodneš co zvítězí.
mayli
Ona myslela chodit do gymu-do fitka, ne na gymnastiku
Atletika...kolik je vám let a kterou disciplínu nebo které disciplíny děláte? Nebaví vás to proto, že to je velká dřna, nebo proč? Nebo se s maminkou domluvte a zkuste nějaký kolektivní sport, házenou, fotbal, basket apod., taky záleží kde bydlíte a jaké tam u vás jsou možnosti. Maminka možná má nějaké nesplněné ambice a touží, abyste to, co ona nemohla nebo nedokázala, dokázala vy. U vás to třeba taky je nějaké přechodné období nechuti, jakási jarní únava, které se s přicházejícím teplem může změnit. Každopádně se nevykašlete na všechno, po 6 letech atletiky ve vás už hodně sportovního je a bylo by škoda to ztratit. Tak se držte!
Ahoj, hele měla jsem úplně ten samý problém... Chodila jsem čtyři roky na atletiku, kde mě to vážně nebavilo. Bylo to kvůli trenérům a trochu lidem tam. Táta tam byl pomocný trenér, kterého to fakt bavilo, takže když jsem naznačovala, že skončím, byl oheň na střeše. Brácha taktéž pomocný trenér, co si dokonce udělal zkoušky na trenéra. Říkala jsem to často - dávala jsem jim rozumné důvody, proč tam nechodit a vážně jsem přestala. Když se měla atletika znovu zaplatit, řekla jsem, že to budou zbytečně vyhozené peníze, že už tam nepůjdu. Prostě jsem si postavila hlavu. Měla jsem hlavně to štěstí, že se to tam vážně zhoršilo a rodiče to viděli. Nakonec se distancovali úplně všichni z mé rodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.