Dobrý den chtěl bych se zeptat, můžete mi někdo doporučit dobré kolečkové brusle do 2500kc. Nebo jestli mám ještě zkusit počkat na nějaké výprodeje pokud budou?
Na dlouhe trate bych pokrocilemu doporucil koukat po vyprodejich a hledat, jestli se objevi cokoliv od k2, rollerblade, powerslide (v tomto poradi) s kolecky 90 nebo aspon 84. Protoze do 2500 s touto velikosti sehnat kvalitni brusle je problem. A hlavne bych doporucil si je zkusit. Musi sedet, pokud ma nekdo nestandardni nohu, je to pak utrpeni. A rozhodne se vyhnout levnym znackam, pokud je dotycny chce pouzivat dele nez jednu sezonu.
Mam ty Rollerblade a absolutni spokojenost. Dal jsem za ne tech 2500 korun, ale uz je mam dost let. Jen jsem pak casem prehazoval kolecka mezi sebou, jezdil jsem dost z kopcu smykem. Na jizdu po rovine to vydrzi dlouho, lepsi jako kolo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.