Nejste přihlášen/a.
Rozhodně kdokoli běhá a koho běžícího potkáš, tak se na tebe divně dívat nebudou. Hlavně proto, že každý, kdo se nějak aktivně venku hýbá (včetně mě) moc dobře ví, kolik disciplíny a přemlouvání často stojí se přemluvit a jít, třeba když je hnusně. A na ostatní lidi můžeš zvysoka kašlat, co si myslí. Proč tě to má zajímat?
Ale věř tomu, že dost lidí se na tebe (po)dívá, protože se rád podívá na sympatickou slečnu. A moc rád se podívá zvlášť na tu, která na sobě maká. Nevylučuju, že některé slečny a paní i jedovatě, protože závidí, že samy jsou líné buchty.
Vezmi psa také na běhání, budeš mít společnost.
Pružné vodítko: odkaz
Zvědavé sousedce bych vyprávěl nějaké pohádky
Ze zvědavé sousedky si nic nedělej. Ona to s největší pravděpodobností vůbec nemyslí zle. Jen tak prohodí pár neškodných slov. Vždy je lepší, když na sebe lidi mluví, než když se míjejí jen tak beze slova. Já jsem stará a vždy, když se s jednou sousedkou potkám, tak se ptá, jestli jdu s pejskem na procházku. Je to z jeji strany jakási součást odpovědi na pozdrav. Vždy něco odpovím podle pravdy. No jo, pes se musí vykadit. Dnes ne, dnes jdu na poštu.
Sousedce párkrát vesele odpověz. Můžeš si myslet, že jí po tom nic není, ale připrav si pár jednoduchých odpovědí: Moc mě začalo běhání bavit. Možná jednou zkusím i maraton. Ty odpovědi Ti i pomohou zbavit se poměrně brzy studu.
Běhej za vhodného počasí. V mrazu raději ne.
Sousedku neřeš, řekni jdu se proběhnout a víc jí po tom není. Naopak, je skvělé, že máš chuť běhat a není se za co stydět! . Začínej volně a menší dávky a uvidíš, že se budeš postupně zlepšovat. Klidně si můžeš troufnout na nějaký závod, hlavně se nebát. Kde bydlíš? Pošlu ti nějaké tipy. Tak ať se ti daří a nevzdávej to, nejdůležitější je chuť!
Neřeš kdo čumí a co si bude myslet, ale dělej co tě baví. Sousedce klidně řekni že se jdeš proběhnout. Jen vidí že se děje něco novýho tak je zvědavá.. Klidně k ní pak můžeš zajít na pokec, možná ti závidí že ty ses dokopala k běhání a ona jen tloustne, tak může nenápadně tahat rozumy jak běhat a může se i chtít přidat...
Nebo můžeš tajně chodit v zimníku za vesnici, tam zimník shodit a běžet
Prostě nazuj běžecké boty a vyraž, takhle je to jednoduché. Na ostatní nedbej, běháš pro sebe, ne pro druhé. Zpočátku je to jen svižná chůze prokládaná úseky běhu, takže klidně můžeš, když někoho potkáš, přejít do kroku. A klidně si můžeš vzít s sebou i toho psa, pokud to dovoluje jeho plemeno a fyzická kondice. Dnes běhá nebo se o to alespoň pokouší kde kdo. Já třeba běhám s dítětem cestou ze školky, sám to chce a je naštvaný, když přijedu autem a neběžíme. Sice je to jen pár set metrů, ale k celodennímu pohybu se to počítá. Pak ještě běhám na půl hodinky večer. Ne každý den, ale 2-3x týdně to zvládnu.
Všichni zvědavci si za pár dní zvyknou a přestanou se ptát. Prostě běháš pro zábavu i pro zdraví. Tu humornou odpověď, že se připravuješ na olympiádu, to bych té zvědavé sousedce pobaveně řekla. Trochu si z ní utáhnout ...
Kdyby Vás děcek bylo víc, můžete si zahrát něco míčového. Vybíjenou, fotbálek, volejbal, švihadlovou školku... Když nejsou lidí, tak běháš, no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.