Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cyklotrenažer do 15000 který?

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:
Zatím můj favorit, protože tam je 10-let záruka. Hlavní priority: spolehlivost, nosnost aspoň 120kg( vážím do 105kg, ať je tam nějaká rezerva), a tichost jak to jen půjde. Měřím 185cm
insportline.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vyzkoušejte si ho...a uvidíte.
Pokud to chcete na 30 minut "cvičení" týdně, pak je to jedno.
Pokud to má být ekvivalentní náhrada za týdenní 6-8h trénink, pak to jedno není.
Nekoupil bych si nic podobného, než bych si na z minimálně 3h odšlapal a vyzkoušel si nastavení, které by zcela kopírovalo nastavení mého "opravdového" kola, ideálně včetně převodů, posezu, sedadla atd.

hodnocení

0x
Zajdi do fitka a zkus, navíc ušetříš. Měl jsem starší válce za petikilo a za pár dnů jsem je prodal dál. Člověk se na tom doma uvaří a pak je mu zima, protože je mokrý. Pot se neodpařuje proudicim vzduchem a ventilátor moc nepomáhá. Pak ještě vytíráš podlahu. Vydržet na tom hodinu chce hodně motivace.
A proto je lepší jezdit venku, než na trenažéru.

jirib
hodnocení

0x
Se 105-ti kily se na kole dobře nejezdí...
Zhubněte 20kg a pak šup na kolo do terénu,nejlépe kopcovitého.

98kg..., letos na MTB 8240km (zatím), ještě do konce roku něco dám.

Jistě, 50kg by bylo lepší, ale na to nemám postavu. V podstatě by má "ideální" váha byla někde kolem 85-90kg.

Na hubnutí je lepší rovinatější terén, lépe se bude držet ideální TF a nebude tolik "lítat" od minima do maxima.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]