Zatím můj favorit, protože tam je 10-let záruka. Hlavní priority: spolehlivost, nosnost aspoň 120kg( vážím do 105kg, ať je tam nějaká rezerva), a tichost jak to jen půjde. Měřím 185cm insportline.cz/...
Vyzkoušejte si ho...a uvidíte. Pokud to chcete na 30 minut "cvičení" týdně, pak je to jedno. Pokud to má být ekvivalentní náhrada za týdenní 6-8h trénink, pak to jedno není. Nekoupil bych si nic podobného, než bych si na z minimálně 3h odšlapal a vyzkoušel si nastavení, které by zcela kopírovalo nastavení mého "opravdového" kola, ideálně včetně převodů, posezu, sedadla atd.
Zajdi do fitka a zkus, navíc ušetříš. Měl jsem starší válce za petikilo a za pár dnů jsem je prodal dál. Člověk se na tom doma uvaří a pak je mu zima, protože je mokrý. Pot se neodpařuje proudicim vzduchem a ventilátor moc nepomáhá. Pak ještě vytíráš podlahu. Vydržet na tom hodinu chce hodně motivace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.