Dobrý den, Potřeboval bych pomoc při výběru zimních kalhot, využil bych je na občasné běžky, začínající lyžování, na lehkou zimni túru po horách, popřípadě i kolem domu při sněhu. Něco jsem si už pročetl ale všude píši že stačí taková prodyšnost a vodní sloupec. Nedávné době jsem si zkoušel tyhle kalhoty Hannah sportisimo.cz/... docela mi pasovalo stačí tento materiál i prodyšnost pak tam dále jsem zkoušel tyto kalhoty sportisimo.cz/... které byly už větší objemově, je velký rozdíl v materiálu mezi těmito kalhoty? Nebo jaké byste mi doporučili v hodnotě do 2000 Kč, spíše na lehčí použití, ale aby hned nepromokly a nebylo v nich zima, děkuji za odpovědi
Toto jsou kalhoty na sjezdové lyžování. Na běžky budou příliš teplé, nepohodlné a neprodyšné. Na stránkách Sportisima hledejte v kategorii běžecké lyžování.
Mrkni i na decathlon, osobne mam mnohem radsi jak sportissimo. Je tam spousta komentaru a obvykle maj v popisu i na jak narocne aktivity se zbozi hodi.
Koukněte na Regatta softshellové kalhoty pánské. Mám od nich dvoje různé, a nesundám je celou zimu. Na práci ven, na kolo i na túry. Do hodně velkých mrazů se pod ně vejdou nějaké domácí elastické. Teď jsem koukla, mají vánoční slevy. Do tisícovky se možná vejdete. Jen raději peru ručně.
příp. ty s kšandama (lepší na běh horší na záchod) nebo ty svrchní za litr + spodní prádlo pod to Moiru nebo nějaký termoprádlo když je větší kosa..
Univerzál i na sjezdovky moc neni - musí být dole široké aby do nich vlezly přezkáče, na běžky naopak aby to nevlálo.. Tepelně to na sjezd jde vyřešit spodním prádlem..
A nebo pohledat kalhoty na jsezdové lyžování, které jsou dole docela úzké a mají od paty nahory asi 20 cm zip. Po odepnutí je natáhnete na lyžáky a strečový materiál kalhot se přizpůsobí na boty, po zapnutí fajn drží. Já je mám jako univerzální kalhoty , prostě na zimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.