Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lyžařská bunda vs bunda na snowboard

Od: marketates odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci si pořídit novou bundu. Jezdím na snowboardu i na lyžích. Střídám to. Je nějaká bunda, která by byla na oboje? Protože pro oboje jsou bundy úplně odlišné.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Rozdíl není žádný. Jen u lyžařských bund je menší výběr v barevnosti, materiál je stejný .Při koupi hlídejte parametry na visačce. Jezdím na lyžích a mám snowboarďáckou bundu a věřte mi, že nikdo nepozná k čemu je bunda určena. Že by to byl jen tirk výrobce?

Možná má bunda pro jezdce na žehlících prknech více prošívanou část v místech, kde je pr** ...tedy chtěl jsem napsat kde končí záda.

Co je vidím, tak 70% času prosedí na sněhu na sjezdovce:)

id

Ne, ne Martine, ani moje bunda zesílení prcky nemá. Na to jsou speciální plenky do kalhot, aby si tu prcku nenachladili.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]