Nejste přihlášen/a.
Ahojte, v lednu mi bude 14 a zjistila jsem, že mě baví hokej natolik že bych ho chtěla dělat. Bruslit umím poměrně dobře a na ledu bych mohla být 24/7. Myslíte, že to ma cenu teďka začít a s tím, že jsem holka. Mamce se to moc nelibi, furt slyším jenom ,, Je to sport pro kluky,,. Jezdím se skoro každý víkend divat na zápasy a pravidla znám už skoro všechna..☺
Je to holka, a těch hraje málo. Jestli je šikovná, tak se může uplatnit. Může s nimi trénovat a nemusí ji hned stavět do základu. Měla by si ale umět sama najít hokejové oddíly okolních měst. A když je rozklikne, tak týmy bude mít na liště, a někde jsou mezi nimi i dívky nebo ženy. A taky kontakty. Nebo když si zavolá na nějaký zimní stadion, tak bude vědět, kdy trénují. Klidně brusle s sebou, co kdyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.