Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začít s hokejem ve 13/14?

Od: agata* odpovědí: 10 změna:

Ahojte, v lednu mi bude 14 a zjistila jsem, že mě baví hokej natolik že bych ho chtěla dělat. Bruslit umím poměrně dobře a na ledu bych mohla být 24/7. Myslíte, že to ma cenu teďka začít a s tím, že jsem holka. Mamce se to moc nelibi, furt slyším jenom ,, Je to sport pro kluky,,. Jezdím se skoro každý víkend divat na zápasy a pravidla znám už skoro všechna..☺

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

2x

Tak se zeptej bráchy, když hraje hokej. *smich*

poradte.cz/...

S klukama začneš pomalu hrát něco jinýho.

sirokko

Ale jsi tady zrovna den registrovaná, tak se omlouvám. Odpovědi jsi dostala v minulém tvém dotazu a tak musíš hledat na netu. Ale obávám se, že do žádného registrovaného mančaftu womančaftu se nedostaneš. A kluci tě na domluvený srandamač na pronajatý zimák mezi sebe asi nevezmou.

hodnocení

2x
Tak jako se nestaneš virtuózem když začneš hrát na piano v 15,nestaneš se nikdy ani vrcholovým sportovcem když začneš ve 14. Samozřejmě v ženském hokeji bude situace trochu jiná než v mužském, přece jen tam nebude takový přetlak zájemců o místo v týmu takže se můžeš někde do základní sestavy nějakého týmu dostat ale i tak si myslím že už je na začátek kariéry docela pozdě.

agata*
hodnocení

Popřípadě mi můžete napsat nějaké týmy v okolí vyškov/ Brno. Budu hrat klidně i s klukama, ale nevím kam by mě vzali..Budu rada za každou radu

mai
hodnocení

0x
No nevím, máme souseda a jejich klucik začínal s hokejem asi od 5 let. Tak ve 14 je asi už dost pozde. Ale ptát se můžeš, třeba můžeš být nějaky skrytý talent.
liska5

Je to holka, a těch hraje málo. Jestli je šikovná, tak se může uplatnit. Může s nimi trénovat a nemusí ji hned stavět do základu. Měla by si ale umět sama najít hokejové oddíly okolních měst. A když je rozklikne, tak týmy bude mít na liště, a někde jsou mezi nimi i dívky nebo ženy. A taky kontakty. Nebo když si zavolá na nějaký zimní stadion, tak bude vědět, kdy trénují. Klidně brusle s sebou, co kdyby.

jajko
hodnocení

0x
Ak Ťa hokej baví, choď do toho. Pohyb, vzduch, súťaž, prekonávanie sa, dodrziavanie pravidiel je život a hra je dobrá pre mladých ľudí aj starších. Nájdeš si tam slušných kamaratov, kamaratky..lepsie ako si nicit zdravie a zivot sedenim za pc. Hocijaky šport je lepši ako ziadny.

prik
hodnocení

0x

Určitě by z tebe byla dobrá švadlena, nebo kuchařka

liska5

hodnocení

0x
Dnes ČR vs. Polsko 16:0.
On ten ženský hokej je svérázný..a asi je možné všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]