Nejste přihlášen/a.
Je mi 24 let a mám spoustu volného času, který bych chtěl sportovně využít. Baseball jsem hrál na střední škole a hodně mě to chytlo. Od té doby jsem na to téměř zapomněl, kvůli práce převážně. Teď se vše ustálilo a čas mám. Chtěl bych začít hrát v nějakém týmu. Bohužel absolutně netuším, na koho se mám obrátit, komu napsat, zavolat... Jsem z jižních Čech, nedělalo by mi problém někam případně dojíždět. Nevěděl by tady někdo o něčem? Každá informace by pro mě byla užitečná, díky moc.
PS: Vím, že teď na zimu to není úplně aktuální, ptám se trochu s předstihem.
Milane, škoda že nepíšete kde bydlíte, já jsem na druhém konci republiky. Toto je web jihočeského basketbalového svazu, tam byste měl najít kontakty které potřebujete https://jco.cbf.cz Nejlépe kontaktovat osobně na tréninku či zápase a nejlépe si vzít vybavení sebou, třeba si s nimi hned zaběháte. Hlavně tu svoji chuť nevzdávejte! Přeji vám úspěch!
Já nevím, jsem stará bába ze Slezska, ale za dvě minuty jsem si našla basebalový oddíl v Dobré Vodě u Čes. Budějovic, v Ledenicích a v Trhových Svinách. Oni s někým hrají, tak Vám prozradí další z okolí. Já šla podle Č.B. Chce to si zadat město z Vašeho okolí a u toho výraz baseballový oddíl. Když tam je, tak se zobrazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.