Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

100 kliků denně

Od: blooby odpovědí: 6 změna:

Ahoj, cvičím celkem pravidelně s vlastní vahou posledních 12 let, chci si zvýšit vytvravost a trochu vyrýsovat postavu. Místo cvičení na core (cca. 12 cvikl, 25 minut 4x až 5x týdně jsem potřeboval změnu a dal jsem si za cíl 100 kliků denně. Je to k něčemu dobré? Dostal jsem se na úroveň, že si dám během dne 20-30-20-30 kliků. Teď jsem si to vsunul vše najednou - 14 kliků, další série 13-12-11-10-9-9-8-7-6-5-4-3-2-1. Máte s tím někdo zkušenost? Dal jsem si to zatím třikrát, je to náročnější, ale dá se to myslím s dobrým provedením kliku.

Díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaké jsou mezi sériemi pauzy? Já dělám tři druhy kliků - vojenské, široké, dimond (3x25, 3x30, 3x20) s většimi pauzami. Přijde mi zbytečné, když zvládnete 30 kliků jít sérii od 14 a až po 1.

blooby
hodnocení

0x
Pauzy delam 10-15 vterin.nebo je lepsi si tu 100 rozvrhnout do celeho dne a ukrajovat po 20 az 30?je lepsi je cvicit denne nebo stridat s posilenim stredu tela jeden den kliky a druhy core?diky za nazor

Klidně si dejte delší pauzu. Ta série 22-21-20-19-18 je na začátek dobrá a časem ubírejte série a přidávejte opakování s cílem 100 najednou. Nebo můžete zvyšovat počty v těch pěti sériích a dělat víc než 100. 30 najednou také možnost - nemusíte to mít před celý den, stačí delší pauza (třeba 5 min). Můžete třeba dělat jeden den kliky hodně, druhý den core hodně a třetí den si dát kombinaci obou ve lehčí variantě, abyste to zvládnul.

kami123
hodnocení

0x

Kolik ti je? Člověk který cvičí, by měl dát stovku na jeden zátah.

Ta posloupnost mi přijde trochu úchylná. Čemu pomůže 3-2-1?

blooby
hodnocení

0x

40. Cvičím, ale střed těla a je to směřováno hlavně na dobrou fyzickou kondici při pěších výletech. Kliky jsem dlouho nedělal, tak proto jich 100 najednou (zatím) neudělám:) K té poznámce 3-2-1 - chtěl jsem si dát 100 kliků a sériích a pokaždé si jeden ubrat, ale dát si pět sérií 22-21-20-19-18 rychle za sebou jde taky.

kami123

S tvým přístupem je za chvíli dělat budeš a i když ne, tak nevadí. Všeho s rozumem.

Nedávno tu někdo v jiném tématu hodil tento odkaz, připadlo mi to celkem zajímavé novinky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma 100 kliků den

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]