Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše oblíbené proteinové tyčinky

Od: milty odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jaké jsou vaše oblíbené proteinové tyčinky? Já jich zatím vyzkoušela jen pár a nejvíce jsem byla spokojena s těmi od nutrendu a z rossmanu, naopak corny a tycinky z dm mi vubec nechutnaji, maji takovou umelou pachut. Jake mate radi vy? (Nejlepe nejake ze supermarketu nebo drogerii)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minitroll
hodnocení

1x
Nutrend jsou až na výjimky odpad. Samozřejmě to hodnotím podle složení, ne chuti. Většina "proteinovych" tyčinek totiž obsahuje něco malo proteinu a zbytek jsou cukry...
dvorecek*

Přesně tak, a nemusí to být zrovna jen tenhle výrobce. Vše to jsou spíš "odpady" z nějaké výroby. Né, že by to bylo špinavé a tak, ale aby "to" chutnalo, přidávají se dochucovadla a ty jsou škodlivější. Načtěte si raději, co to proteiny jsou a pak používejte. Protein v tyčince je brak. Jo a neptejte se mi, proč to vím. :(

hodnocení

1x

Dělám si domácí na způsob bounty, milky way, snickers apod...

hodnocení

0x

U proteinových tyčinek dejte pozor na nezdravý cholesterol - nasycené mastné tuky. V proteinových tyčinkách bývá veliké množství těchto tuků a při pravidelné konzumaci zvyšují celkový cholesterol a nezdravý LDL cholesterol. Podívejte se na složení.

doplněno 01.10.21 21:03:

Proteinové tyčinky obsahují velké množství tuků - hlavně v polevě, kde je také protein.

iks
hodnocení

0x

kulturistika.com/...

Prichut cokolada.

Vetsina ostatnich tycinek ma na sobe polevu z tuku a hrozne cukru.

Lepsi objednat ve velkym z eshopu nez kupovat zabalenej cukr s troskou proteinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]