Ahoj. Nedávno jsem prováděl zátěžový běžecký tréning a zjistil jsem , že mam asi pravdepodobne slaby bedrokyčlostehenní svaly našel jsem jen protahovací cviky ,ale jsou i nějaký kterými bych ten sval zesílil nebo je to bráno jako šlacha či je to součástí většího svalu?
Určitě bych cvičil třeba hip trusty a celkově hýždě které jsou základ pro stabilitu pánve.pak cviky na spodní část zad a břicho.tech cviků jsou desítky stačí prohledat.jinak samozřejmě asi nebude mít oslabený ten sval co jste psal..bude jich asi víc.jestli máte úplně plochej zadek začal bych asi u něj
Hledejte ho pod názvem musculus psoas. Uvolnění a posílení. Ten jde vnitřkem od obratlů bederní páteře k vršku kosti stehení. Tak ho v podstatě posílíte např. zvedáním kolen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.