Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bedrokyčlostehenní sval cviky

Od: ruwhi odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Nedávno jsem prováděl zátěžový běžecký tréning a zjistil jsem , že mam asi pravdepodobne slaby bedrokyčlostehenní svaly našel jsem jen protahovací cviky ,ale jsou i nějaký kterými bych ten sval zesílil nebo je to bráno jako šlacha či je to součástí většího svalu?
Bedrokyčlostehenní sval cviky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Určitě bych cvičil třeba hip trusty a celkově hýždě které jsou základ pro stabilitu pánve.pak cviky na spodní část zad a břicho.tech cviků jsou desítky stačí prohledat.jinak samozřejmě asi nebude mít oslabený ten sval co jste psal..bude jich asi víc.jestli máte úplně plochej zadek začal bych asi u něj

ruwhi
hodnocení

Děkuji za odpověď

liska5
hodnocení

0x

Hledejte ho pod názvem musculus psoas. Uvolnění a posílení. Ten jde vnitřkem od obratlů bederní páteře k vršku kosti stehení. Tak ho v podstatě posílíte např. zvedáním kolen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]