Zdravím, hledám airsoft útočnou pušku a pistol s dobrým dílenským zpracováním, vzhledem blízko reálu, klidně manuální a v nižší cenové hladině (tisíce). Chodíme do lesa a chceme si se ségrou občas vystřelit, projít nějakou taktiku střelby a zacházení se zbraní.
Zdarec je to proti pravidlům, ale tam syn začínal podívejte se třeba na stránky Colosus máme z tama dost zbraní i plynovou a zpracování výborné. Teď jíž chodíme na střelnici kde ti s manipulací se zbraní a taktikou poradí víc jak lítání v lese ,ale tak jsme také začínali a nedávno jsme byli na ostré střelnici a syn již všechny "obyčejné " zbraně rozprodavá.
sparcoo*
Ahoj, díky. Výběr sice menší ale pistole vypadají dobře. Na střelnici chodíme cca jednou měsíčně, tohle je spíše na hraní. Mám kratší zkušenost z legií, poté aktivní zálohy.
Dám peniaze do vrecka idem von V aute na aux napoj hneď moj iPhone Čúzy mám pič* more daj zlato (Peniažky) Zajtra čo príde je mi už jedno Môj život točí sa jak tobogán
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.