Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych tip na nějakou androidí aplikaci, která by uměla v nějakém nastaveném intervalu posílat na zvolené číslo údaj o mé poloze. Proč? Jezdím sám na kole delší trasy v lese, někdy se operativně rozhodnu změnit plánovanou trasu a tak vlastně nikdo neví, kde jsem . No a kdyby se mi náhodou něco stalo, tak aby aspoň někdo věděl, kde mě hledat.
Dík
Nech někomu spolehlivému svoje přihlašovací údaje ke google účtu, v případě potřeby tvůj telefon vyhledá.
Stejně asi není použitelné, abys někoho spamoval nějakými automatickými zprávami, bude potřeba nějaká aktivita přítele na telefonu.
Telefon pak může vyhledat buď na PC v google účtu, nebo přímo v aplikaci Najdi zařízení.
Díky všem, večer na to mrknu. Locus mám placenou verzi, jen jsem ho nějak přestal používat a přešel na mapy.cz, tak kouknu, kde tu funkci má. Možná ale nejjednodušší řešení by bylo opravdu si zřídit další účet na googlu a tam nastavit sdílení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.