Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace s posíláním polohy

Od: ajvn® odpovědí: 8 změna:

Potřeboval bych tip na nějakou androidí aplikaci, která by uměla v nějakém nastaveném intervalu posílat na zvolené číslo údaj o mé poloze. Proč? Jezdím sám na kole delší trasy v lese, někdy se operativně rozhodnu změnit plánovanou trasu a tak vlastně nikdo neví, kde jsem :). No a kdyby se mi náhodou něco stalo, tak aby aspoň někdo věděl, kde mě hledat.

Dík

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
A sdílení polohy Google mapach nestačí?

hodnocení

3x
Zkus Google mapy.
Zadáš si předpokládanou trasu.
1.Vpravo nahoře klikni na tři tečky.
2. Zvol Sdílet polohu
3. Označ adresáta sdílení
4. Nastav čas trvání
Aplikace s posíláním polohy
Aplikace s posíláním polohy #2

hodnocení

2x

Asi bude něco i pro Android..nevím.

Ale umí to zařízení od Garminu, včetně detekce pádu a poslání souřadnic na zvolené/zvolená telefonní čísla.

doplněno 26.08.21 10:19:

P.S.: Garmin umí sdílet i online aktuální polohu na trase..

hodnocení

2x

Locus to vedel, online zdielanie polohy, ale kdesi daleko v lese bude problem s datovym spojenim

hodnocení

2x

Sice neumí odesílat v nastaveném času, ale v nouzi a při vědomí pomůže.

Záchranka

play.google.com/...

doplněno 26.08.21 10:24:

nebo vybrat něco z tohoto

zive.cz/...

hodnocení

Záchranku mám od jejích nesmělých začátků, ale díky :)

hodnocení

2x

Nech někomu spolehlivému svoje přihlašovací údaje ke google účtu, v případě potřeby tvůj telefon vyhledá.
Stejně asi není použitelné, abys někoho spamoval nějakými automatickými zprávami, bude potřeba nějaká aktivita přítele na telefonu.
Telefon pak může vyhledat buď na PC v google účtu, nebo přímo v aplikaci Najdi zařízení.

hodnocení

Díky všem, večer na to mrknu. Locus mám placenou verzi, jen jsem ho nějak přestal používat a přešel na mapy.cz, tak kouknu, kde tu funkci má. Možná ale nejjednodušší řešení by bylo opravdu si zřídit další účet na googlu a tam nastavit sdílení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]