Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzicka i psychicka vyzva

Od: ddddd* odpovědí: 14 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi mohli doporučit nějaky zavod nebo cokoliv, kde si člověk šahne na dno jak fyzicky tak psychicky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

2x
Mohu doporučit práci u mě na baráku.Pokud si to budete přát mohu vás donutit si sáhnout na dno psychiky i fyziky.Zaručuji že polezete po čtyřech.
kami123

Já myslím, že ten se tu už neukáže :)

runner*
hodnocení

1x

hodnocení

1x

Letošní ročník už je pryč, ale napřesrok: bvvs.vyskovnice.cz/...

hodnocení

0x

Vcelku těžká odpověď. Někdo si sáhne na dno fyzických sil po kilometru rychlé chůze, další vyběhne z Pece pod Sněžkou na Sněžku a ještě může.

kami123
hodnocení

0x

Jakého účelu tím chceš dosáhnout?

Zkus se inspirovat quinesovými rekordy.

Sado-maso salón už jsi zkoušel?

ddddd*
hodnocení

Nejdem mi o sado-maso :D spiš mi jde o to něco dokazat

V každém oboru můžeš něco dokázat. Třeba postavit plachetnici v láhvi. To je na psychiku více nežli dobrý.

kami123

A chceš něco dokázat sobě nebo tvému okolí?

hodnocení

0x

nejdřív se nadopuj přírodními vitamíny-ovoce, zelenina-tuto kůru bez zbytečných cukrů a bílého pečiva si dej aspoň 2 týdny, pak se vrhni do akce.

Vezmi kolo-sbal batoh a stan a cestuj po ČR, díky stanu a spacáku se vyspíš a nabereš síly do dalšího dne

hodnocení

0x

Dobrovolný hasič

hodnocení

0x

Cesta hrdinov SNP napriec Slovenskom, cervena znacka. Skusit mozete aspon hreben Nizkych Tatier, to je 80km, chodi sa to 3 - 4 dni.

liska5
hodnocení

0x

Dcera ještě s pár kámoškama obcházejí republiku po hranici. Místy pěkná drsňárna.Kór, když nepřeje počasí. Syn v zimě dálkové běžky nebo přechody hor ve sněžnicích třeba na Slovensku. Spí se v útulnách s plchama, a na dveře občas zaškrábe medvěd. Tím to je i psycho. Neuvádíte věk. Někde na takových drsňáckých akcích je věkový limit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]