Hezký den, mám možnost koupit švýcarské městské elektrokolo Flyer, brzdy Shimano XL. Údajně super značka. Motor středový Panasonic. Zcela nová baterie 600 wh Dokáže někdo z toho mála informací vytvořit názor? Moc díky, co nejdříve prosím
Moc díky. Kolo jsem nevzal, nějak jsem se nemohl rozhodnout. Cena byla 35 tisíc, středový motor Panasonic, stáří kola údajně 5 let. Mělo zvláštní řídítka, ty by vyměnil za normální. Zkusím vložit fotku
Díky za názor, taky jsem ho nevzal díky tomu, že mi připadá celé divné. Navíc mi prodejce v obchodě tvrdil,že motor Panasonic je prostě nejlepší, což i já jako laik vím, že to pořadí je jiné. Hezký den
Na tom kole je vidět, že má 5 let - ne kvalitou komponentů nebo opotřebením, ale je vidět, kam se konstrukčně e-biky posunuly. Toto je takový kočkopes, vůbec se mi nelíbí.
Baterie nová Panasonic 600 Wh, nabíječka s proudem 3A. Ohledně certifikátu řeč nebyla. Jinak to kolo mělo kotoučové brzdy, fungovaly skvěle,prostě, až na ten vzhled, já se přes něj nějak nemohl přenést. Už je to pryč, nemá smysl to dál rozebírat, škoda, že to bylo jedno z velmi mála kol vhodných pro mou postavu
Kolo vůbec není divné, je to typ "městské kolo". Nikde není uvedený dojezd, ani váha, ale za tu cenu - dobré - jenom: Vhodné do města. Nebo lépe: Pro dámu.
No, ono bylo hlavně divné s těmi řídítky. Když by je vyměnili za dnešní, zase by to bylo vypadalo líp. A taky s jinou barvou. Nicméně... Na fotkách to asi není vidět, ale i sváry na rámu byly takové tzv. "humpolácké". Jako by to někdo bastlil v garáži po půl litru vodky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.