Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu na OH dvě věci

Od: rodic odpovědí: 9 změna:

Já se podívám na sport jen zcela výjmečně, na OH se dívám ze záznamu, pokud vyhrajeme medaili. Prosil bych o osvětelení dvou věcí. Jak mohou vyhrát v judu bronz dva závodníci a viděli jste dřív, že by někteří naší sportovci při hraní naší hymny měli ruku na srdci? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

1. stejný počet bodů

2. ano, a líbí se mi to

Jak jste přišel na ty body?:-D

prik
hodnocení

1x

Kdyby Baron Pierre de Coubertin tušil, jak se Olympijské hnutí zvrhne, tak by se na to vyprdnul.

jabraka*
hodnocení

1x

V soutěžích může být stanoveno,že o bronzovou medaili se hrát nebude.Odpadlíci ze semifinále dostanou tedy rovnou bronz.

JB

rodic
hodnocení

Semifinále hrál Krpálek s Japoncem Harasawou a ten bronzový nebyl.

rodic
hodnocení

Tak jsem se dočetl, že byly dva duely o bronzovou medaili. Jako první přijdou zápasy o bronz. Teddy Riner a Hisajoši Harasawa zahájí tyto souboje. Druhé utkání o bronz. Jakiv Chammo vyzve Tamerlana Bašajeva. Zdroj: online.sport.cz/...

fyrerfox
hodnocení

0x

viz Bushovo gesto loajality, zhruba uprostřed stránky freemasonrywatch.org/...

sirokko
hodnocení

0x

Já na takovém a podobném podujetí nechápu to, že například v plavání všcichni flušou do bazénu hektolitry schlustanců s miliardama potenciálních virů, pak vylezou z vody a nasaděj si na tlamu hadr. A medailistům se ocenění předávají jako lék malomocným.

liska5

Tam asi zabírá chór.

Ale ta poslední věta je výstižná*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]