Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout? Všechno to mám na břiše

Od: fuciroll* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,měřím 161,5cm a vážím 65kg,mám nadváhu,ale všechno to mám na břiše:(Jenže mám problém,že když začnu cvičit,tak začnu přibírat na váze,takže když se konečně rozhodnu se sebou dělat,tak to po pár dnech vzdám,protože přibírám,místo toho aby šla kila dolů,prosím nevíte čím to je?Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

pokud opravdu cvičíš tak je jasné, že můžeš i přibrat, svaly jsou těžší než sádlíčko.

Jde to i bez cvičení, jen jíst 5x za den ty správné věci ve správném množství. Žena takhle hubne už půl roku, vlastně už víc než půl roku. Já jsem na bůček takže nehubnu. A že ho u nás v masně umí udělat, mňam.

hodnocení

0x

Na cem Te zalezi vic? Na tom, kolik vazis (a co nikdo nevidi) a nebo jak velkou mas pneumatiku (co kazdyho prasti do oci)?

fuciroll*
hodnocení

No tak samozřejmě mi záleží na tom jak vypadám,né kolik vážím,ale bojím se toho že budu cvičit a neuberu ani centimetr:(

tommyt1
hodnocení

0x

To že přiberete při silovém cvičení je normální věc. Svaly jsou zatěžovány a proto rostou. Toto není naškodu protože svaly jsou dá se říci spalovačem tělesného tuku tudíš navrhuji kombinaci cvičení v posilovovně či doma a aerobního tréninku v podobě běhání nebo jízdě na kole to už záleží na vás co si zvolíte. Aerobní trénink by neměl být kratší než 30 min. Co se týče stravy to čemu se říká dieta je zhlediska dlouhodobého udržení váhy zcela neúčinné. Jídelníček je potřeba upravit a snížit spotřebu cukrů a tuků (zdůrazňuji snížit ne úplně vynechat!) a udržovat dostatečný příjem bílkovin převážně z bílého masa (kuře, ryba) aby nedošlo k tomu že tělo kvůji jejich nedostatku začne tzv. katabolizovat neboli místo tuku ztrácíte svalovou hmotu. Jídelníček si rozdělte na 5 porcí za den. Pokud toto dodržíte zpevníte postavu a spálíte tuk. Bohužel bez fyzické aktivity se tuku nikdy nezbavíte a žádná zázračná pilulka na hubnutí opravdu neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]