Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat pár kg

Od: gg1001 odpovědí: 3 změna:
Chtěl bych se zeptat jak v 16 letech nabrat pár kg nahoru (somatotyp-ektomorf) teď mám 180cm a ani ne 60kg což se mi zdá fakt málo kdyby třeba 70 ale 59 nebo kolik kg je dost málo.
Tak se ptám jak nějak lehce nabrat pár kg.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

astik
hodnocení

2x
Na netu to vše popisují. Jak cvičit, jak jíst. S touto genetickou dispozicí asi nikdy nebudete vypadat jako Rambo. Ale to je jedno. Je lepší být štíhlý, než naopak. A vysoký kluk je taky OK. A čím starší, tak taky člověk trochu statní. Cvičení a jídlo. Jiné řešení není. Já zase bojuju s hubnutím. No, každý máme něco. ;) Tak držím palce.

jenda22
hodnocení

2x

Základ jsou těžké hluboké dřepy s max. váhou. K tomu kuře, těstoviny, rýži a dětskou porci. Pokud pojedete 3x týdně 3 série po 8 opakováních, vždy poslední dvě nadoraz, po 2 měsících uvidíte výsledek. Doma to nepůjde. Chce to zásobu kotoučů a postupně přidávat. Vždy se zajištěním jiného.

liska5

A pak budete ektomorf s odrovnanými koleny!

Sport ano, ale tohle je jako blbej fór.*alene* Jinak, jak dosáhneš své definitivní výšky, zapracují hormony, růst zbrzdí a půjde to samo víc do chlapské figury, do svalové hmoty. Taky podle rodičů a prarodičů. Samozřejmě strava pestrá, ryby, ořechy, maso zelenina, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]