Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přelakování rámu jízdního kola - hologram

Od: zuhud® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si použité jízdní kolo. Je dotřískané, místy rezivé. Myslíte si, že by to šlo přelakovat? Ráda bych bílé (to není problém), ale přesto bych měla ráda stříbrný hologram. Myslíte si, že se ta barva - ten hologram vyrábí? A kdyby se to vyrábělo, je lepší to dát třeba nalakovat autolakýrníkovi nebo to lze zvládnout v domácích podmínkách třeba sprejem? Hologram myslím ty pigmenty, co hází duhové odlesky. Prosím Vás, o rady atd. Děkuji moc předem.

Z.H.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za peníze v Praze dům. Saomozřejmě to lze přestříkat doma sprejem, ale to je práce pro zlost, ztráta času. Nikdy to nebude vypadat dobře a hlavně to nebude držet. Aby to drželo, je třeba profesionálního lakýrníka. A není to jen o procesu lakování. Je potřeba celé kolo rozebrat do šroubku, umýt na hrubo odstranit starý nátěr, odrezit, odmastit a pak teprve lakovat. Což tedy není práce zrovna na půl hodiny. Kdysi (před 30 lety) jsem to vlastnoručně absolvoval a lak včetně vypálení mě stál (jen) pětikilo. Na přípravě jsem nechal ruce. Když si to přepočítáte do dnešních cen, protočí se Vám panenky. Je otázkou, kolik Vás stálo použité kolo a v jakém je celkovém stavu, aby se vyplatilo do něj takovým způsobem investovat. Za mě, zamaskovat v domácích podmínkách poškození, neřešit a jezdit.

Jen pro informaci a inspiraci - jak to vypadá u profesolnálů:

sterba-kola.cz/...

hodnocení

0x
Místy rezavé? Nebojíte se na tom jezdit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]