Dobrý den kamarád má e-koloběžku úplně novou w Tec teneur 10" za 14 tisíc Kč a za tu cenu to je takové všelijaké ne úplně špatné ale konstrukce nic moc tlumiče to nemá jen plus že to jede 40km/h a rád bych aby jste mi max do 25 tisíc Kč doporučili podobnou 15 Ah a tlumiče to MUSÍ MÍT nic s menší baterií nebo bez tlumičů mě nezajímá PS: KDO NEMÁ TIP NA KOLOBĚŽKU TAK NEPSAT NEZAJÍMÁ ME JESTLI JE TO PRO VÁS MOC PENĚZ A CO BY JSTE SI ZA TO KOUPII TAK UŠETŘETE SVŮJ I MŮJ ČAS ! DĚKUJI !
Poznámka k PS: hledejte sám, víte, co chcete...abychom nepsali zbytečně a vás by to rozčilovalo... Ušetříme si čas... všichni a raději odpovíme na problémy normálních tazatelů...
johnsons
A proč mi zde odpovídate když nemáte nic k tématu? Asi máte problém s psaným textem? Tady je poradna od toho aby se zde RADILO zbytečně plýtvate mým i svým časem a já nechápu proč?
Nemám k tématu? RADÍM vám, abyste si koloběžku s požadovanými parametry SÁM našel a nemrhal čas psaním PS doplňků. Kdyby tam nebyl "povýšenecký" dovětek, jeden tip bych měl...ale...NE...nebude, hledejte sám...
K peterovi -zlatá slova, ovšem pro některé je to házení hrachu na stěnu - nepochopí.
johnsons
A nebo by se nic z toho nestalo kdyby neměl potřebu být mistr světa který radí i tomu kdo to nechce a kdyby mě neobtěžoval s tím že nemá žádnou radu a přišel jenom prudit PS: nejvíce úsměvné je pro mě mazání komentářů zde
Zdravím. Jen ještě doplním @nonek a. Ledaskdo tady by dokázal poradit, ale nefungujeme tu ani na příkazy ani na aroganci ani na ultimata. Rozuměno? Ida
Nevím, koloběžkář nejsem. Nicméně čím rychlejší elektrokoloběžka (ať už si o těchto nesmyslech myslím cokoliv), tím větší nutnost mít kvalitní odpružení a tlumení (což je ale zpravidla těžko proveditelné a tak to skončí nějakým rádoby kompromisem).
Ano, shodneme se. Nejde o koloběžku (na odpružené se koloběžet nedá), ale o motocykl. Jenom v rámci dnešní doby matení pojmů a lobbování za podvody přejmenovaný na koloběžku.
Mimochodem, naši zákonopodvodníci v těch podvodech mají trochu bordel. U elektro"kola" mají povolený výkon motoru 250W a u elektro"koloběžky" 1000W. A ani to se nedodržuje. Řekl bych - obecné ohrožení ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.