Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudy se dostat na kole k Sázavě?

Od: tdh odpovědí: 2 změna:

dobrý den, poradil by mi někdo jak se dostat ze Světic u Prahy na cyklostezku kolem Sázavy? díky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Zadala jsem si Světice u Prahy, na liště nad tím klikla na mapy. Pak jsem klikla na turistické. To růžové tečkované jsou cyklostezky. K Sázavé vede ta, co má číslo 0020, což je žluté značení venku. Vede přes Svojšovice, Strančice, Mnichovice, Božkov, a končí u Sázavy v Senohrabech. Pokud si na mapě najdete méně frekventované silnice /nižších tříd/ , jela bych raději po nich. Je to rychlejší, a existuje několik variant. Pak bych se řídila podle názvů měst u řeky Sázavy. To musíte sám podle mapy.

kicune*
hodnocení

0x

Na hrubé plánování cyklotrasy jsou celkem dobré mapy.cz.

Cca trasa s nástupem na cyklostezku u Čtyřkol: mapy.cz/...

Lze různě upravovat přidáním bodů na mapě, třeba pro objíždku města...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]