Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr cyklistických kraťasů s kapsičkou na mobil do 1500Kč

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:

Vybírám cyklistické kraťasy s kapsičkou na mobil- dejme tomu 6,5". Cenový limit jsem si stanovil do 1500kč. Kterou značku a model byste mě doporučili. Díky za odpovědi! Nechci černé v tom je největší teplo!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle kupuju v sekáčích za +- 50 kč. Polstrované kraťasy a triko. Jak píše kolega...3 kapsy na zádech a je klid.

hodnocení

2x
Ja teda si nedovedu představit šlapání s mobilem někde u gulí? Dam si ho na záda a tam ničemu nevadí. Mam natažené sluchátka kvůli volání nebo muziku, takže ani drát ničemu nevadí .

mate59
hodnocení

0x

Nenašel jsem kraťasy s tak velkou kapsou,mám nejaké ze Sportisima a Dekathlonu.Obojí mám černé,teplo mi v nich není, je to sic umělý,ale vzdušný a rychleschnoucí materiál.Mobil nosím v cyklotriku v kapse uprostřed,je to i pohodlné rychle vybrat.U kraťasů jsou ty kapsy na zip,akorát na klíček.

Mám cyklospoďáry/bavlna/ s cyklovložkou a na ty si beru běžecké kraťasy,ty jsou vzorové s pruhy,taky ze Sportisima.Do limitu se vejdete.

id
hodnocení

0x

Neviděla jsem krťasy s kapsou na mobil, netvrdím, že neexistují. Většinou máme oblečení ze Sportisima. Trika s kapsami na zádech (nejlépe jedna kapsa na zip) vybírám v sekáči a to proto, že vím, že podobné triko na někom nepotkám. Mobil mám uložen takto

mall.cz/...

hodnocení

0x
Až se na kole budou vozit 12" tablety, to bude teprve sranda..
Do normálního dresu (kapes) se MT bez problémů vejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]